Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Pod Ostrzałem #75 Dusia

Hana_Montana

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

podostrzalem.png

Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem".

Dziś na naszym celowniku znalazła się administratorka forum, a dokładnie @ Dusia .

Zapytałem kilka osób co o niej sądzą i oto ich opinie ----->

dusia.gif.a077ec6da790567e3c2456fc1b3ab9fa.gif                                                                                                                                                                                                                                        dusia.gif.aef05b70e7aee9f9bdecff7801b6412a.gif

Anonim Użytkownika nr. 1: --->  Hej! Nie jestem w stanie zbyt wiele powiedzieć, ale wydaje mi się, że @ Dusia  jest bardzo sympatyczną osobą, kiedy pojawia się problem można się do niej zgłosić i zawsze coś doradzi. Dobrze spełnia swoje obowiązki. :D

Anonim Użytkownika nr. 2: ---> Nic o niej nie sądzę. Nie miałem z nią jakiegoś bliskiego kontaktu, żeby oceniać jaka jest osobą. A z punktu user'a mogę powiedzieć, że to najmniej aktywny admin forum, żeby nie powiedzieć zbędny.

Anonim Użytkownika nr. 3: --->  Sandra jest fajniutką osobą, cieplutką, pomocną. Tylko no na forum jako administrator powinna udzielać się częściej bo chyba o to chodzi jak ma taką rangę, tak po za tym pozdrawiam Sandrę i życzę jej Wszystkiego Najlepszego i Spełnienia Marzeń 😘❤️💪🏻

Anonim Użytkownika nr. 4: ---> Myślę, że dana osoba nie powinna siedzieć na danej randze. :D 

Anonim Użytkownika nr. 5: ---> Nie jestem w stanie o niej zbyt dużo powiedzieć, bo nigdy nie miałem z nią większej styczności. Wydaje się kreatywną i miłą osobą. Jej aktywność była tragiczna, lecz miejmy nadzieję, że po przyjętej skardze się poprawi.

Anonim Użytkownika nr. 6: --->  Jestem zbyt miły, żeby nawet anonimowo na nią najechać.

Anonim Użytkownika nr. 7: --->  Nie miałem za dużej styczności z nią poza redakcją, wydaje się w porządku osobą, tylko rzadko ją tu widać. Mimo to myślę, że wypełnia swoje obowiązki, jeżeli ciągle ma rangę.

Anonim Użytkownika nr. 8: --->  @ Dusia  powinna bardziej skupić się na swoich obowiązkach i unikać ich zaniedbywania. Poza tym, wydaje się być osobą normalną na forum.

Anonim Użytkownika nr. 9: ---> Pierwsza moja myśl o niej to osoba do degradacji i nic poza tym nic nie mogę o niej powiedzieć.

Anonim Użytkownika nr. 10: --->   Nie lubię jej. To, w jaki sposób ona myśli mnie przeraża, jest młodsza ode mnie, a zachowuje się jak boomer. 

dusia.gif.a077ec6da790567e3c2456fc1b3ab9fa.gif                                                                                                                                                                                                                              dusia.gif.aef05b70e7aee9f9bdecff7801b6412a.gif

• Lubię to! 4
  • Super 1
  • Trzymaj się 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• VIP
VIP

Wszyscy zgodni 🤣🤣

• Ha ha 1

𝖂 𝖟̇𝖞𝖈𝖎𝖚 𝖕𝖎𝖊̨𝖐𝖓𝖊 𝖘𝖆̨ 𝖙𝖞𝖑𝖐𝖔 𝖈𝖍𝖜𝖎𝖑𝖊...

• Junior Admin
Junior Admin
W dniu 16.07.2023 o 17:16, Hana_Montana napisał:

Anonim Użytkownika nr. 10: --->   Nie lubię jej. To, w jaki sposób ona myśli mnie przeraża, jest młodsza ode mnie, a zachowuje się jak boomer. 

Ale komplement <3 ^.^ 

Spasiba za opinie, szkoda że chyba niektórzy bali się wypowiedzieć krytycznie 

• Super 1

heh1111.png

• 1 miesiąc temu...
  • Stały Bywalec

baner (2).png

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]