Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 16 Lipca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem". Dziś na naszym celowniku znalazła się administratorka forum, a dokładnie @ Dusia . Zapytałem kilka osób co o niej sądzą i oto ich opinie -----> Anonim Użytkownika nr. 1: ---> Hej! Nie jestem w stanie zbyt wiele powiedzieć, ale wydaje mi się, że @ Dusia jest bardzo sympatyczną osobą, kiedy pojawia się problem można się do niej zgłosić i zawsze coś doradzi. Dobrze spełnia swoje obowiązki. Anonim Użytkownika nr. 2: ---> Nic o niej nie sądzę. Nie miałem z nią jakiegoś bliskiego kontaktu, żeby oceniać jaka jest osobą. A z punktu user'a mogę powiedzieć, że to najmniej aktywny admin forum, żeby nie powiedzieć zbędny. Anonim Użytkownika nr. 3: ---> Sandra jest fajniutką osobą, cieplutką, pomocną. Tylko no na forum jako administrator powinna udzielać się częściej bo chyba o to chodzi jak ma taką rangę, tak po za tym pozdrawiam Sandrę i życzę jej Wszystkiego Najlepszego i Spełnienia Marzeń 😘❤️💪🏻 Anonim Użytkownika nr. 4: ---> Myślę, że dana osoba nie powinna siedzieć na danej randze. Anonim Użytkownika nr. 5: ---> Nie jestem w stanie o niej zbyt dużo powiedzieć, bo nigdy nie miałem z nią większej styczności. Wydaje się kreatywną i miłą osobą. Jej aktywność była tragiczna, lecz miejmy nadzieję, że po przyjętej skardze się poprawi. Anonim Użytkownika nr. 6: ---> Jestem zbyt miły, żeby nawet anonimowo na nią najechać. Anonim Użytkownika nr. 7: ---> Nie miałem za dużej styczności z nią poza redakcją, wydaje się w porządku osobą, tylko rzadko ją tu widać. Mimo to myślę, że wypełnia swoje obowiązki, jeżeli ciągle ma rangę. Anonim Użytkownika nr. 8: ---> @ Dusia powinna bardziej skupić się na swoich obowiązkach i unikać ich zaniedbywania. Poza tym, wydaje się być osobą normalną na forum. Anonim Użytkownika nr. 9: ---> Pierwsza moja myśl o niej to osoba do degradacji i nic poza tym nic nie mogę o niej powiedzieć. Anonim Użytkownika nr. 10: ---> Nie lubię jej. To, w jaki sposób ona myśli mnie przeraża, jest młodsza ode mnie, a zachowuje się jak boomer. 4 1 1 Odnośnik do komentarza
VIP Patyk97-Sławek Opublikowano 16 Lipca 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Wszyscy zgodni 🤣🤣 1 𝖂 𝖟̇𝖞𝖈𝖎𝖚 𝖕𝖎𝖊̨𝖐𝖓𝖊 𝖘𝖆̨ 𝖙𝖞𝖑𝖐𝖔 𝖈𝖍𝖜𝖎𝖑𝖊... Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 17 Lipca 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 W dniu 16.07.2023 o 17:16, Hana_Montana napisał: Anonim Użytkownika nr. 10: ---> Nie lubię jej. To, w jaki sposób ona myśli mnie przeraża, jest młodsza ode mnie, a zachowuje się jak boomer. Ale komplement ^.^ Spasiba za opinie, szkoda że chyba niektórzy bali się wypowiedzieć krytycznie 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi