Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Pod Ostrzałem #75 Dusia

Hana_Montana

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

podostrzalem.png

Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem".

Dziś na naszym celowniku znalazła się administratorka forum, a dokładnie @ Dusia .

Zapytałem kilka osób co o niej sądzą i oto ich opinie ----->

dusia.gif.a077ec6da790567e3c2456fc1b3ab9fa.gif                                                                                                                                                                                                                                        dusia.gif.aef05b70e7aee9f9bdecff7801b6412a.gif

Anonim Użytkownika nr. 1: --->  Hej! Nie jestem w stanie zbyt wiele powiedzieć, ale wydaje mi się, że @ Dusia  jest bardzo sympatyczną osobą, kiedy pojawia się problem można się do niej zgłosić i zawsze coś doradzi. Dobrze spełnia swoje obowiązki. :D

Anonim Użytkownika nr. 2: ---> Nic o niej nie sądzę. Nie miałem z nią jakiegoś bliskiego kontaktu, żeby oceniać jaka jest osobą. A z punktu user'a mogę powiedzieć, że to najmniej aktywny admin forum, żeby nie powiedzieć zbędny.

Anonim Użytkownika nr. 3: --->  Sandra jest fajniutką osobą, cieplutką, pomocną. Tylko no na forum jako administrator powinna udzielać się częściej bo chyba o to chodzi jak ma taką rangę, tak po za tym pozdrawiam Sandrę i życzę jej Wszystkiego Najlepszego i Spełnienia Marzeń 😘❤️💪🏻

Anonim Użytkownika nr. 4: ---> Myślę, że dana osoba nie powinna siedzieć na danej randze. :D 

Anonim Użytkownika nr. 5: ---> Nie jestem w stanie o niej zbyt dużo powiedzieć, bo nigdy nie miałem z nią większej styczności. Wydaje się kreatywną i miłą osobą. Jej aktywność była tragiczna, lecz miejmy nadzieję, że po przyjętej skardze się poprawi.

Anonim Użytkownika nr. 6: --->  Jestem zbyt miły, żeby nawet anonimowo na nią najechać.

Anonim Użytkownika nr. 7: --->  Nie miałem za dużej styczności z nią poza redakcją, wydaje się w porządku osobą, tylko rzadko ją tu widać. Mimo to myślę, że wypełnia swoje obowiązki, jeżeli ciągle ma rangę.

Anonim Użytkownika nr. 8: --->  @ Dusia  powinna bardziej skupić się na swoich obowiązkach i unikać ich zaniedbywania. Poza tym, wydaje się być osobą normalną na forum.

Anonim Użytkownika nr. 9: ---> Pierwsza moja myśl o niej to osoba do degradacji i nic poza tym nic nie mogę o niej powiedzieć.

Anonim Użytkownika nr. 10: --->   Nie lubię jej. To, w jaki sposób ona myśli mnie przeraża, jest młodsza ode mnie, a zachowuje się jak boomer. 

dusia.gif.a077ec6da790567e3c2456fc1b3ab9fa.gif                                                                                                                                                                                                                              dusia.gif.aef05b70e7aee9f9bdecff7801b6412a.gif

• Lubię to! 4
  • Super 1
  • Trzymaj się 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• VIP
VIP

Wszyscy zgodni 🤣🤣

• Ha ha 1

𝖂 𝖟̇𝖞𝖈𝖎𝖚 𝖕𝖎𝖊̨𝖐𝖓𝖊 𝖘𝖆̨ 𝖙𝖞𝖑𝖐𝖔 𝖈𝖍𝖜𝖎𝖑𝖊...

• Junior Admin
Junior Admin
W dniu 16.07.2023 o 17:16, Hana_Montana napisał:

Anonim Użytkownika nr. 10: --->   Nie lubię jej. To, w jaki sposób ona myśli mnie przeraża, jest młodsza ode mnie, a zachowuje się jak boomer. 

Ale komplement <3 ^.^ 

Spasiba za opinie, szkoda że chyba niektórzy bali się wypowiedzieć krytycznie 

• Super 1

heh1111.png

• 1 miesiąc temu...
  • Stały Bywalec

baner (2).png

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]