Użytkownik sNaKePL1996 Opublikowano 17 Lipca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Witam. Nie wiem jak ten plugin miał w zamyśle działać, ale widzę że każdy nadal lata po mapie, a ja zeskocze z gali na ct, nie zdąże nawet spadochronu użyć, i ginę bo często mam mniej niż te 80 hp. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bushid0 Opublikowano 21 Lipca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 To samo się dzieje skacząc z TT na ciemnie jeśli za późno kliknie się spadochron. Imo jest to do poprawy. Bo rzeczywiście, ile razy skakałem z gali na CT i w ostatniej chwili przed lądowałem chciałem użyć spadochronu to dedziło mnie. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 21 Lipca 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 jak to mozliwe 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium KaP3R4 Opublikowano 21 Lipca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 zbudowany limit prędkości rozpędzam się nic sgs też nic chciałem skoczyć z Górnego na dolny zabiło mnie xd musicie poprawić @ Trivor [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. [AMXBans] Powod : ' Wstaw demko z folderu/Wstaw screeny./sgs/gs/gsj ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0:1:635122827" [AMXBans] ============================================== Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 28 Lipca 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 Teraz sprawdzcie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bushid0 Opublikowano 29 Lipca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 (edytowane) 17 godzin temu, Trivor napisał: Teraz sprawdzcie No teraz nie zabija. Ale blokuje w powietrzu. Gdyby blokował na dosłownie 0.5-1sek sek i spadasz to by jeszcze było. A nie, że ja zablokuje sie w powietrzu i tylko mogę czekać, aż ktoś mnie zabije 😅 @ LAN CIECHOCINEK 2K2 jest z świadkiem takich rzeczy 😅 @edit teraz pograłem i niby nic takiego się już nie działo. Jakby w ogóle nie działał ten plugin 😅 Edytowane 29 Lipca 2023 przez Bushid0 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi