VIP Patyk97-Sławek Opublikowano 20 Lipca 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 1. Imię: Sławek 2. Wiek: 26lat 3. Kontakt: Steam,Forum 4. Twój nick na serwerze: na teamspeak3 Patyk97-Sławek 5. Ile czasu spędzasz na TS3: okolo 3 godzin - roznie bywa 6. Twoje doświadczenie z TS3: Doswiadczenie dosc duze stary wlasciciel TS3( jak kiedys sie gralo w WOT-a) oraz pomagalem prowadzic kiedys ts-a z innej gry strategicznej gdzie na ts-ie przebywalo nawet po 500osob online. Moje doswiadczenie mozna sprawdzic na jakims serwerze czy cos nie widze przeciwwskazan. 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Gram jestem na ts-ie znowu wrocilem na teamspeak-a jestem dosc aktywna osoba i mysle ze swoim doswiadczeniem moge pomoc innym co lubie robic 1 𝖂 𝖟̇𝖞𝖈𝖎𝖚 𝖕𝖎𝖊̨𝖐𝖓𝖊 𝖘𝖆̨ 𝖙𝖞𝖑𝖐𝖔 𝖈𝖍𝖜𝖎𝖑𝖊... Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 20 Lipca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Siema. iz siedzę na tsie, i widzę, ze jesteś dzień w dzień na TS, to jestem skłonny dać głos na TAK +Wiek +Aktywność +Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 6 Sierpnia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Zostajesz przyjęty na owe stanowisko, więc uprzejmie proszę o informację na pw w jakim dniu pasuje Tobie odbiór rangi na serwerze głosowym. 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 6 Sierpnia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi