Użytkowniczka Superka Opublikowano 21 Lipca 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 (edytowane) {Q&A} Torf [P] Ile wiosen liczysz? tak z 10 za dużo [P] Czym się zajmujesz na co dzień? pracuję w branży medycznej + rozkręcam własną działalność [P] Uprawiasz jakiś sport? a kardio na siłowni się liczy? [P] Ulubione danie? Spagetti carbonara [P] Jaka kuchnie preferujesz? Włoska [P] Jak trafiłaś na nasze forum? Z serwera - zajrzałam w poszukiwaniu admina Paweł Szmit [P] Na jaką partię zagłosujesz w tegorocznych wyborach? A jest jakaś która obniży stopy kredytowe?:D [P] Morze Polskie czy Góry Polskie? Góry [P] Wrocław czy Kraków? Kraków [P] Poznałaś kogoś z forum w realnym życiu ? Z tego forum nie, na poprzednim znalazłam męża [P] Twój pożądany serwer na naszej sieci? dd2 [P] Mięso czy wege? Mięso [P] Gdzie widzisz się w niedalekiej przyszłości? Nie planuję, każdy kolejny dzień jest dla mnie wygrana [P] Twoje najgorsze wspomnienie? Biopsja, nie polecam nikomu [P] Twoje ulubione przysmaki to? Orzeszki Hana_Montana [P] Jaki jest Twój ulubiony film i dlaczego? nie mam [P] Jakie jest Twoje największe marzenie? Własny dom [P] Jakie jest Twoje ulubione miejsce, w którym kiedykolwiek byłeś/białaś? Chłapowo [P] Co sprawia, że czujesz się najbardziej szczęśliwy/szczęśliwa? Spokój [P] Jakie jest Twoje ulubione danie lub potrawa? Carbonara [P] Jaki jest Twój ulubiony sport i dlaczego? Nie mam [P] Gdzie widzisz siebie za 10 lat? Nie wybiegam tak daleko w przyszłosć [P] Czy masz jakieś ukryte talenty lub umiejętności? Nie mam [P] Jaka jest Twoja ulubiona książka i dlaczego? Ps. I Love You, mega mnie wzruszyła [P] Co jest dla Ciebie najważniejsze w życiu? Teraz to zdecydowanie zdrowie. Donek ツ [P] Wiesz, że jesteś legendą? :O Tylko i wyłącznie dzięki ludziom, których spotkałam. Bardzo się cieszę ze mogłam was poznać [P] Twoja historia w counter strike jest bardzo ciekawa. Powiedz mi z kim Ci się najlepiej współpracowało przy serwerach lub grało przy dobrej zabawie najlepiej? Tak naprawdę cała ekipa z dwójeczki była dla mnie wyjątkowa. Adaś, Czarna, Kuchy, Selfie, nawet Mysiu, który nie wierzył, że sobie poradzę. Mega was wszystkich doceniam i bardzo tęsknię za tym, co udało się nam osiągnąć. TOP1 świat to mega osiągniecie, wiele godzin spędzonych z wami, które nie były czasem zmarnowanym. [P] Team Superbohaterka & Czarna kiedyś wróci? Każdy poszedł w swoją stronę, już raczej nie wróci. [P] Czemu na forum masz nick "Superka" ?! Bo nie planowałam tu za dużo zaglądać więc napisałam w skrócie. [P] Poza Counter strikem twoja ulubiona gierka to.... Eurobiznes [P] Jakieś plany urlopowe na wypoczynek są lub były? Chciałabym wyskoczyć do Londynu na kilka dni, kocham to miasto. [P] Pizza czy hamburger? Pizza [P] Co bardziej do ciebie podchodzi Monteeeee czy może danonki? Monte [P] Jesteś fanką Supermana? Czy może znasz go osobiście? Niestety nie [P] Jakiego jeszcze super bohatera lubisz? :DDD hmm [P] Twoja ulubiona broń w counter strike? M4 [P] Twoje jedno śmieszne wspomnienie do którego lubisz często wracać to? Zaginiony karzeł na orgarnianym przeze mnie weselu, który zasnął w doniczce z kwiatem [P] Jaką bajkę za dzieciństwa lubiłaś najbardziej???? Tabaluga [P] Preferujesz bardziej Discord czy Teamspeak? TS [P] No i ostatnie pytanko. Jakbyś w trzech słowach siebie samą opisała? Spokojna, małomówna, cierpliwa. hadezbtw [P] Co robisz na codzień poza graniem w csa? Pracuję, spotykam się ze znajomymi, dużo podrózuję, [P] Wymarzona praca? Organizator imprez [P] Twoje hobby? Książki i rower [P] Ulubiona potrawa i ulubiony deser? Carbonara i Tiramisu [P] Ulubiona kreskówka? Atomówki [P] Batman czy Spiderman? Spajder [P] Messi czy Ronaldo? Messi Kończy mi się czas na odpowiedź, jak będę miała możiiwość to wyedytuję i dopracuję, żeby to jakoś wyglądało. Nominuję @ Donek ツ Edytowane 23 Lipca 2023 przez Superka 2 2 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 21 Lipca 2023 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 20 minut temu, Superka napisał: [P] Ile wiosen liczysz? tak z 10 za dużo No i dalej nie wiem ile masz lat Dobre odpowiedzi 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 22 Lipca 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 Super, zszokowało mnie tylko to, że na innej sieci znalazłaś męża 😳😳 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Donek ツ Opublikowano 23 Lipca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 Fajnie się czytało. 🙈 Ja również cieszę się, że mogłem ciebie poznać, jak i całą piękną, a zarazem pozytywnie zwariowaną ekipę. ❤️ Oczywiście przyjmuję nominacje. 🫡 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 28 Lipca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi