Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 24 Lipca 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Nick: @ Paweł Szmit Imię: Paweł Wiek: 23: Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum i FP?: Na forum 4h na FB 10h Opisz siebie: Interesuję się sportem, geografią, muzyką, biologią, przyrodą, grami komputerowymi, astronomią, zjawiskami nadprzyrodzonymi. Dlaczego akurat Ty?: Nie ma chętnych do tej pracy, więc mogę ponownie spróbować swoich sił Doświadczenie: byłem redaktorem na tej sieci dwa, trzy razy i na innych ponad miesiąc. Ale myślę, że jako na FP będzie mi łatwiej pracować niż na forum. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 8 Co chciałbyś/chciałabyś wprowadzić na FP?: Jakieś quizy, memy, zaproszenia na nasze forum, na nasze serwery, ciekawostki, zagadki Kontakt: FACEBOOK, STEAM, FORUM, SMS 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 25 Lipca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 A tak wystrzelę sobie odpowiedź skoro tak prosisz na SB o wypowiedzenie się. Skaczesz niczym mario, jesteś chętny na daną funkcję i ją dostajesz i znikasz, pojawiasz się i znikasz za każdy razem. Tylko kolorek dostaniesz i Twoje obietnice i chęci kończą się na podaniu, niczym pisowcy, deklarują co chcą zrobić, a chuja robią xD Tak też właśnie jest z Tobą, sam przyznałeś, że byłeś redaktorem parę razy i co? Szybko kończyłeś swoją "pracę". Twój argument, dlaczego to Ty powinieneś zostać redaktorem jest tak zajebisty, że z góry te podanie powinno być odrzucone "nie ma chętnych to napiszę podanie, żeby tylko kolorkiem poświecić przez chwilę, a potem i tak zrezygnuję". Na nie, nie dziękuję i nie pozdrawiam 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 27 Lipca 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Mamy nowy FP wiec potrzebuje kogos kto powrzuca tam tresci, pozaprasza ludzi i rozrusza to troche 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 27 Lipca 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi