Użytkownik SLEPNAC OD SWIATEL Opublikowano 9 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 (edytowane) Dzień dobry Chciałem zaprezentować wam mój jedyny wiersz który napisałem w życiu, którego inspiracją była dziewczyna widywana w komunikacji miejskiej, którą podróżowałem do pracy jakieś 10 lat temu Przygotujcie sobie chusteczki do ocierania łez bo jest smutny "Ty Jedyna" Gdy w ten dzień po raz pierwszy ujrzałem Ciebie, Obleciały mnie ciarki, byłem w siódmym niebie, Nie mogłem oderwać od Ciebie wzroku, Po prostu - stanąłem jak zaczarowany w amoku, Byłem bliski omdlenia, chwila zapomnienia, Twój widok dał mi wiele do zrozumienia, To dziwne uczucie, co szarga moim sercem, Twe piękno, blaskiem w mej duszy, iskierce, Ty tutaj - w Swoim świecie, ja tam - na skraju, Gdybyśmy się spotkali, Mam nadzieję, nie w raju, Moje serce jak gąbka, nasiąkło twym urokiem, Ty jesteś jak anioł, skrzydlata nad obłokiem, Twój wygląd niczym ideał, doskonały w każdym calu, Chciałbym Cię poznawać, po troszku, pomału, Odkrywać Twoje karty, zasypiać przy Tobie, Budzić się z myślą, że tylko Nas dwoje, Ja dla Ciebie, Ty dla Mnie, spleceni sznurami, Jak Książę i Księżniczka, za siedmioma górami, Lecz co to - Ty płaczesz, nie chcesz być ze Mną ? Twa dusza ucieka z jasnej strony na ciemną ? Nie smuć się, nie płacz, będę twą chusteczką, Ogarnę Twoje łezki, w tej ciemni Będę świeczką, Twój smutek Moim smutkiem, Twe życie Mym natchnieniem, Więc proszę Cię, nie płacz, bądź Moim wspomnieniem, Na dobre i na złe, jak stalowa armata, Do końca tego okrutnego świata, Wszystkie moje płacze, myśli wyśpiewawsze, Pragnę tylko tego - Bądź Moja - na zawsze. P.S Jak ktos chce sie dowiedziec jak zareagowała owa niewiasta gdy ukazałem jej swoje dzieło i oznajmiłem ze ona była jego inspiracją to zapraszam na PW P.S #2 Nie, nie jest dzisiaj moją żoną . . . Edytowane 9 Stycznia 2019 przez Slepnac od swiatel 4 5 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vixo Opublikowano 9 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Szczerze to przeczytam później ale plusa dam za w czasu Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 9 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Ładny wiersz, zwłaszcza że napisany od serca. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Justyna. Opublikowano 9 Stycznia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Ja chcę znać odpowiedź tej dziewczyny! Co do wiersza - brak mi słów. Coś wspaniałego. Nie mam czego się przyczepić od strony stylistycznej Odnośnik do komentarza
Użytkownik 3wflowklika Opublikowano 9 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Propsuje mocno! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Miyu. Opublikowano 9 Stycznia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Szanuje mocno ! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ pSy_Ho! Opublikowano 9 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zajebiste od serduszka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tysia :* Opublikowano 10 Stycznia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Genialne! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `KenZi ? Opublikowano 12 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Piękny Łap + 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 12 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 nieźle 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 12 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi