Użytkownik kyoto Opublikowano 29 Lipca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 1. Twój nick:kyoto 2. Co chcesz zmienić: Rework całego serwera, przerobienie klas, dodanie kolejnych aktów misji. Dodanie czegoś co urozmaiciłoby rozgrywkę graczom. Mam kilka pomysłów jeśli by przeszła zgoda na to. 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Ludzie którzy stale grali pouciekali z serwera przez monotonię która panowała na serwerze. Co reset to samo w kółko te same klasy, perki. Już nawet na niedawnym resecie razem z @ LAN CIECHOCINEK 2K2 pozmienialiśmy sporo perków które wymagały balansu, jak i klas. Serwer ma potencjał, i w dodatku konkurencji nie ma bo z Tego co widziałem stoimy tylko my i jakaś inna sieć która jest tak samo pusta więc fajnie by było coś zacząć działać na Tym surfie. Pozdrawiam cieplutko! 4. Link do pluginu (opcjonalnie): 3 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 29 Lipca 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 Jestem za, potrzebujemy nowych i starych wyjadaczy surfa 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Scout. Opublikowano 30 Lipca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 Na początku się przywitam, Siemano. Myślę że to nie przypadek że akurat dzisiaj sobie pomyslalem żeby zagrać w cs'a. Półtora roku nie miałem nawet kompa podłączonego. Skoro szukacie starych wyjadaczy surfa to jestem do tego. Grałem tutaj i Ciechocinek myślę że mnie pamięta. Z Resetem i z Jackiem dosyć długo "trzymaliśmy" ten serwer. Tak jak mówię jak coś to jestem na steamie. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Browar3D Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Zapewne to już mój ostatni wpis w tym dziale Nie ma już sensu inwestowania czasu i pieniędzy na surf cs 1.6 O postawieniu serwera od nowa mowa była juz z 2 lata temu i nic Trivor nie działał Crashe i brak zmian kiedy było to potrzebne nie bylo naprawiane i wykonywane kończyło sie tylko na cofaniu serwera, bo wcześniejsi opiekunowie byli nieodpowiedni (nie mam tu na myśli wszystkich, bo duża cześć nie dostała dostępu do serwera) Zmiany i dodatki, które wprowadził LAN CIECHOCINEK 2K2 sa oczywiście PLUS no ale nie wystarczające na dzisiejsza popularność cs 1.6 no i oczywiście crash, które wykończyły serwer ostatecznie. Podsumują serwer do zamknięcia GT to większości boty i 2 osoby grające. Najlepiej skupić się na tym, co aktualnie najlepiej działa, czyli DD2 i COD. Wiem ze większości moja opinia się nie spodoba, ale takie sa realia i rzeczywistość. Odnośnik do komentarza
Użytkownik rocik997 Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Opisane przez Ciebie zmiany wydają się być interesujące i zorientowane na poprawę rozgrywki oraz atrakcyjności serwera. Jestem jak najbardziej za. Odnośnik do komentarza
Użytkownik hud_saytext Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Ja To bym zrobił, żeby na tym surfie bił się każdy z każdym czyli bez drużyn. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi