Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZGŁOSZENIE] - duzers wielki pan admin

fazzy2k

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick podejrzanego: duzers
Serwer: om1
SteamID/IP: STEAM_0:1:755433965
Data i godzina:
Dowody (demko): 

ogolnie widac ze jest ograny, ale mimo wszystko śmieć gra na wh, nie wiem czy nie uzywa rowniez jakiegos triggera, musicie obejrzec demo i zobaczyc bo niektore strzaly i akcje sa mocne

nie chcialo mi sie rozpisywac kazdej akcji po kolei , przejrzalem z grubsza dema i wybralem co mi tam wpadlo w oko, warto zobaczyc je od poczatku do konca

nie wiem czemu bierzecie na adminow ludzi z nowymi ktorych widac na serwerze po raz pierwszy xd

https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20230728-232006-649275537-de_mirage-___________StrefaSkilla.pl______MIRAGE__1________TR128-2350.zip

2;20 - nie celuje w glowe ani model, zabija hsem 

6;15 - juz samo to strzelanie przez smoke w dwoch typa z ct jest dziwne, pozniej skanuje ninje do czasu az zabija

6;35 - tu juz mu sie chyba cos pomylilo xDD najlepsze jest to ze chwile pozniej odpuszcza ta miejscowke jakby nikogo tam nie bylo

7;12 - tutaj zaczyna strzelac jeszcze przed tym jak widzi chlopa ktory przebiega

8;35 - nie wiem czy to byl jakis lag ale ten strzal ktorym go trafia wyglada troche dziwnie20;10 - najpierw skanuje idealnie przez smoke, robi to juz ogolnie pare razy wczesniej ale nie chcialo mi sie rozpisywac kazdego skanu, rozumiem raz czy dwa ale to juz kolejny raz, nastepnie rozdaje insta leb gosciowi ktory wychyla za bsa, strzela glowe ziomkowi z shorta w biegu 

https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20230728-152604-971094139-de_mirage-___________StrefaSkilla.pl______MIRAGE__1________TR128-1558.zip

2;35 - strzela prefire w ziomka, nie mogl wiedziec ze bedzie dokladnie w tym miejscu uciekal, mogl stanac np przy scianie i czekac na picka

4;02 - ?, kolejny prefire, ogolnie pare sekund wczesniej puszcza fullauto chodzac z topmida do okna xD

4;08 - XDD tu chyba sie przeliczyl i zapomnial ze dzieli ich jeszcze jedna sciana

7;25 - no tutaj juz widac ewidentne wh, co to byl za flick xD, wcelowany na fireboxy wie o tym chlopie i nagle przecelowuje na pickujacego z ct ziomka

9;50 - nie znam sie na wspomaganiach co do strzelania, czy to jest trigger? chlop wali takie glowy ze szok, nie wiem czy jest na tyle ograny na wh ze wie w ktorym momencie strzelic czy jest po prostu na tyle dobry

11;35 - tu kolejne fullauto z kilometra na kucaka, ogolnie jest to do zrobienia ale nie wierze ze ma az tak to opanowane do perfekcji

Edytowane przez fazzy2k
  • Sponsor
SPONSOR

2:20 - Nie wiem co to za czasówka
6:15 - 1 strzał zaraz po wychyleniu wygląda na aimlock, potem skany raczej nic specjalnego. Ten 1 strzał mi się nie podoba, ale dam +/-B
6:35 - Nie wiem co to było, może myślał, że widział głowę? małe +/-B
7:12 - Dość szybki czas reakcji, koleś się lekko teleportował, może w grze wyglądało to inaczej +/-B
8:35 - Bardzo szybki flick, dlatego tak dziwnie wygląda -B
12:20 - Nie wiem czy to odwaga czy głupota tak biegać po midzie z kosą w ręku +/-B
20:10 - Skan przez smoke fajny, 2 typa mógł zabić na farcie, ostatni nic specjalnego +/-B

2:35 - Słyszał -B
4:02 - Słyszał -B
4:08 - Strzelił ktoś do niego z okna, to też postrzelał -B
7:25 - Dziwne +/-B może nawet +B
9:50 - Bardzo szybkie +B
11:35 - Nie rozumiem co w tym dziwnego -B
Później na demku nie zauważyłem nic podejrzanego.

Teoretycznie jest podstawa do bana, ale jestem też skłonny na razie puścić i zobaczyć co będzie dalej. 

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

• Użytkownik

kolejne demo, jesli to nie jest wystarczajace bede chyba potrzebowal filmiku jak sie kreci xd

https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=18928&download=auto0-20230728-115555-696505838-de_mirage-___________StrefaSkilla.pl______MIRAGE__1________TR128-1222.zip

3;45 - ? jak dla mnie troche za szybkie

4;25 - kolejny super nierealnie szybki strzal

5;45 - kolejny raz szczescie?

6;38 - tutaj nawet nie widzi ziomka ale i tak ma celownik na nim przez sciane, nie widzial go tez wczesniej wiec nie ma opcji o celowej probie skana w to miejsce

6;48 - nie wiem czy trafilbym to na predkosci 1/4 xd, serio ktos moze byc az tak szybki przy co drugim strzale?

6;53 - XD i tutaj chyba sie spalil lekko chlopak

7;20 - kolejna glowa z serii niemozliwych do trafienia

8;10 - ?? nie wiem czy demo jest az tak zlagowane ale wygladalo to ultra dziwnie

9;20 - dwa razy ziomek z okna stal w innym miejscu i dwa razy duzers wyskoczyl z prefire idealnie na model, on strzela przed zobaczeniem ziomka

9;30 - tutaj znowu bije z prefire,

9;38 nice glowa

9;42 - znowu zaczyna prefirowac

do obejrzenia oczywiscie cale demo, ostatnia akcja w 9 minucie szczegolnie do obejrzenia gdzie chlop wali prefire za prefire'm

• Lubię to! 1
  • Sponsor
SPONSOR

3:45 - Do zrobienia -B
4:25 - To samo -B
5:45 - To samo -B
6:38 - +/-B
6:48 - Z tego co widzę to on bardzo często tak strzela, tu akurat weszło -B
6:53 - Ciekawe, ale mogło być lucky +/-B
7:20 - Też mogło być lucky małe +/-B
8:10 - -B
9:20 - Niby podejrzane, ale patrząc na jego styl gry, ciężko jednoznacznie stwierdzić +/-B
9:30 - Ziomek cały czas ucieka, nic specjalnego -B
9:38 - Ładny flick -B
9:42 - Też nic specjalnego -B
15:50 - Szybkie +B
19:20 - +/-B
poźniej też było kilka ciekawych prefire'ów ale już nie chce mi się ich rozpisywać.

Bardzo dziwny styl gry, dużo prefire'owania i grania na wyczucie, przez co bardzo często miałem problem z oceną czasówki. Teraz jestem trochę bardziej za daniem bana (choć musze szczerze powiedzieć, że nie jestem do końca pewny swojej decyzji). 

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

• Użytkownik

Nie bede sie rozpisywal. Bieganie z nozem/ uzywawanie granatow w przypadkach gdzie nie ma zielonego pojecia o przeciwniku. Strzaly idealne w timing albo nawet i szybciej nie majac pojecia o przeciwniku.

Co do wiekszosci czasowek zgadzalem sie z Drakulcem. 

Po czasowce z 15;50 to juz sie za glowe zlapalem. Ten strzal moim zdaniem juz ciezko prefire'm nazwac.

@ LAN CIECHOCINEK 2K2 :shiza:

• Lubię to! 1

pizda.png.5166cc2f6c693264ffd9cefd46273952.png

• Użytkownik

cziterban.png

pizda.png.5166cc2f6c693264ffd9cefd46273952.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]