Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 30 Lipca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 Cześć Dzisiaj będą opinie anonimowej osoby. Jego opinie nie mają nikogo obrazić tylko zabierać szczerą prawdę. Zapraszam do czytania! Pytania zadane: - Trivor przyjął skargę na Dusię. Co myślisz o tym? - Gdybyś miał zbanować permanentnie jedną osobę z forum, która cię irytuje i wkurza, to kto by to był? - Jakie jest twoje zdanie na temat opiekuna AWP #2 oraz jego wykonywanej pracy w obecnych rangach? Czy uważasz, że skutecznie wypełnia swoje zadania, a może widzisz go awansującego na wyższą rangę w przyszłości? - Co myślisz na temat sieciowego Discorda oraz działania jego administracji? - Gdybyś miał wybrać najgorszego opiekuna serwera oraz najlepszego, kto by to był? - Co myślisz o moderatorze forum Drako? - Musisz wymyśleć po 2 słowa do każdego użytkownika, które go opisują: @ Torf , @ LAN CIECHOCINEK 2K2 , @ Trivor - Będziesz kiedyś kandydował na moderatora forum? - Dlaczego się zdecydowałeś na plotki anonimowe, a nie publicznie? - Jak oceniasz serwer @torf'a? Czy miałeś okazję na nim zagrać? - Według ciebie kto jest najbardziej "impulsywny" na forum i dlaczego? - Co byś zmienił/dodał na forum, żeby siec bardziej się rozwijała? - Jakiego użytkownika byś widział jako moderator forum i dlaczego akurat on? - Jaka akcja najbardziej cię rozśmieszyła na forum? - Szczera opinia o @ Sadgee @ Torf @ ^Apple^ Pytający --> @ Hana_Montana Odpowiadający --> ?? @ Trivor przyjął skargę na Dusię. Co myślisz o tym? Strasznie mi to wisi, moim zdaniem @ Dusia nie powinna mieć żadnej rangi funkcyjnej na tym forum (każdy wie czemu ją ma). Ilość skarg na nią + te przyjęte, które skończyły się upomnieniem słownym to żart, bo i tak później wejdzie na forum przez 2 dni poudaje, że coś robi i tak się to koło zatacza, ale czego się nie robi dla miłości. Podziwiam @ LAN CIECHOCINEK 2K2 , nawet @ Andrzej. 'a i J@ ile mają do roboty, a nawet 1 osoba która by przejęła część zadań bardzo by im ulżyła moim skromnym zdaniem. Gdybyś miał zbanować permanentnie jedną osobę z forum, która cię irytuje i wkurza, to kto by to był? Nie mam czegoś takiego jak nienawiść do drugiej osoby, póki czegoś mi nie zrobi bez powodu, chyba tak ma każdy, ale nie biorę nic przecież na poważnie przez internet, nie co niektórzy i moim zdaniem to się leczy. Nie potrafić przyjąć czegoś w formie żartu tym bardziej przez Internet? Wow. Jakie jest twoje zdanie na temat opiekuna AWP #2 ( @ YoungDziamal ) oraz jego wykonywanej pracy w obecnych rangach? Czy uważasz, że skutecznie wypełnia swoje zadania, a może widzisz go awansującego na wyższą rangę w przyszłości? Dziamal jest specyficzną osobą, odkleja mu się, ale nic do niego nie mam czasem nawet śmieszny jest, ale nie śledzę za bardzo jego poczynań jako opiekun AWP #2. Zdarzyło mi się kiedyś wejść jak on też był na serwerze i widać, że gracze jakiś tam szacunek do niego mają, po koleżeńsku można z nim się powyzywać, nie banuje za byle głupoty. Co myślisz na temat sieciowego Discorda oraz działania jego administracji? To jest ogółem śmiech co się dzieje na discordzie strefowym. Nigdy nie widziałem tyle gówna na tak martwym serwerze. Nie zaglądam tam często kiedyś byłem tam aktywniejszy. Ilość prostych zepsutych rzeczy z którymi nikt nie był w stanie sobie poradzić to nawet szkoda gadać. Administracja to w większości bardzo młode chłopaki trochę nasrane mają w głowach, ale no cóż do niektórych rzeczy jeszcze trzeba dorosnąć Gdybyś miał wybrać najgorszego opiekuna serwera oraz najlepszego, kto by to był? Nie mi przychodzi oceniać robotę innych opiekunów i jestem przekonany, że nikogo to totalnie nie obchodzi szczególnie na serwerach @ Trivor 'a, bo tam to się musi tylko 💰 zgadzać no i w pewnym sensie to rozumiem. Co myślisz o moderatorze forum @ Drako ? Bardzo lubię Drako, czasem mam wrażenie, że bierze za dużo rzeczy na poważnie i nie zrozum mnie źle to nie tak, że to jakaś zła cecha, ale jednak to tylko internetowe forum, podoba mi się, że to jego jakaś tam pasja, jest dobrym UBT, ale czasem mógłby sobie gumkę w spodniach poluzować. Pozdrawiam meloniarza Draka Musisz wymyśleć po 2 słowa do każdego użytkownika, które go opisują: @ Torf , @ LAN CIECHOCINEK 2K2 , @ Trivor Dwa słowa? Trochę mało, ale można coś spróbować. @ Torf – Najlepszy moderator @ LAN CIECHOCINEK 2K2 – Premium Statki @ Trivor – Fan pieniędzy Będziesz kiedyś kandydował na moderatora forum? Nigdy, proszę Cię moim zdaniem ta sieć upada już od długiego czasu. Cieszy mnie to, że chociaż ta 1.6 jakoś się trzyma, ale czasem taki syf jaki się na samym forum odpierdala to nie wiedziałbym w co ręce włożyć, poza tym nawet jakbym chciał to się na niego bym nie dostał XDD. Dlaczego się zdecydowałeś na plotki anonimowe, a nie publicznie? Wyższa administracja tego forum jest super nieprzewidywalna i pomimo tego, że i tak będą wiedzieli pewnie kto odpowiada na te pytania to publicznie mieliby więcej podstaw na to, żeby wyjebać te ploteczki w pi*du szczególnie z taką osobą jaką jestem ja. Jak oceniasz serwer @ Torf 'a Czy miałeś okazję na nim zagrać? Nie grałem chyba ani razu. Nie jestem mega fanem 5v5 wolę sobie zagrać faceita czy tam mm raz na jakiś czas niż zwykle 5v5 społecznościowe, ale widzę, że nie stoi pusty 24/7 i przede wszystkim jeszcze stoi, więc interes musi się kręcić albo po prostu dobry sponsor . Według ciebie kto jest najbardziej "impulsywny" na forum i dlaczego? Zdecydowanie @ Dusia , pomimo braku aktywności praktycznie każde jej wejście na forum i odezwanie się na chatboxie kończy się jakąś gówno dramą z nią w roli głównej. Moim zdaniem ona jest właśnie typem tej osoby która nie potrafi nic przyjąć żartem, wszystko bierze do siebie, bo jej wyjebane w kosmos ego 22 latki, czy ile ona tam ma nie wyewoluowało na tyle, aby zrozumieć definicję żartu oraz dobrej zabawy. Podroczyć się z drugą osobą jest czasem zdrowe dla psychy i ponownie nie zrozum mnie źle naprawdę nic do niej nie mam, ale czasem mogłaby się zastanowić nad swoim zachowaniem, bo jest dorosłym człowiekiem, a nie pokazuje tego. Z drugiej strony gdybym miał role administratora na forum, wiedziałbym że nieważne co zrobię skończy się bez konsekwencji, bo posiadam taki immunitet to też miałbym tak wy*ebane. Co byś zmienił/dodał na forum, żeby siec bardziej się rozwijała? Właściciela raczej nie? Jest to osoba która powinna się tym forum w jakimś stopniu interesować, mieć jakiś kontakt z graczami starać się ulepszać wizerunek jak najczęściej a nie rzucać pieniędzmi na serwery tylko. Jakiego użytkownika byś widział jako moderator forum i dlaczego akurat on? Pierwsza osoba, która przychodzi mi do głowy to @ HABUDDA . Jest mega ogarnięty w takich sprawach, niekonfliktowy i myślę że po prostu odnalazłby się na takim stanowisku, ale czy by chciał? Szczerze wątpię XD Jaka akcja najbardziej cię rozśmieszyła na forum? Był kiedyś ziutek o nicku sos czostkowy czy jak on tam się nazwał i dostał perma i potem zakładał po każdym permie nowe konto z nową nazwa sosu. Największym fanem byłem sosu z pi*dy twojej ***** całkiem zabawne . Szczera opinia o 1. @ Sadgee Nie miałem przyjemności z nim dużo rozmawiać, wiem że jest bardzo młody, ale nigdy nie słyszałem aby pakował się w jakieś gówno. 2. @ Torf Nie znam go za dobrze, wiem że lubi się wyższej administracji mocno podlizać jest jak taki piesek Trivora z moich obserwacji, ale to tak tylko z boku wygląda, może jest w porządku nigdy z nim nie gadałem. 3. @ ^Apple^ Rozmawiałem z nim może raz w życiu, wiem że był w takim gronie strasznie z*e*a*ych ludzi na strefie, nigdy nie słyszałem dobrego słowa na jego temat ani jego ziutkow, ale to było jakiś czas temu może już się młody ogarnął. 6 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 30 Lipca 2023 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 Widać, że komuś się chyba odkleiło 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 30 Lipca 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 52 minuty temu, Hana_Montana napisał: Największym fanem byłem sosu z pi*dy twojej ***** całkiem zabawne Klasyk Ujdzie 1 2 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 30 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 36 minut temu, Hana_Montana napisał: 2. @ Torf Nie znam go za dobrze, wiem że lubi się wyższej administracji mocno podlizać jest jak taki piesek Trivora z moich obserwacji Fakty @ Torf 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium YoungDziamal Opublikowano 30 Lipca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 47 minut temu, Hana_Montana napisał: Dziamal jest specyficzną osobą, odkleja mu się, ale nic do niego nie mam czasem nawet śmieszny jest, ale nie śledzę za bardzo jego poczynań jako opiekun AWP #2. Zdarzyło mi się kiedyś wejść jak on też był na serwerze i widać, że gracze jakiś tam szacunek do niego mają, po koleżeńsku można z nim się powyzywać, nie banuje za byle głupoty. 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 30 Lipca 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 Fakt @ Dusia i @ Trivor mogliby się częściej udzielać się na forum, a @ Trivor powinien rozwijać serwery na 1.6 i ogólnie sieć. @ Torf piesek @ Trivor 'a 🤔 nie wiedziałem haha 😅😅 Dzięki za podzielenie się swoimi ploteczkami 😄 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik V3nom^^ Opublikowano 31 Lipca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 usmialem sie kozackie to 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 31 Lipca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 XD 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 31 Lipca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 W dniu 30.07.2023 o 19:34, Hana_Montana napisał: Jaka akcja najbardziej cię rozśmieszyła na forum? Był kiedyś ziutek o nicku sos czostkowy czy jak on tam się nazwał i dostał perma i potem zakładał po każdym permie nowe konto z nową nazwa sosu. Największym fanem byłem sosu z pi*dy twojej ***** całkiem zabawne . Kozak ploteczki 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi