Użytkownik Suknia私はミ Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 (edytowane) Twój nick na serwerze:Fab1e Nick admina banującego: Drako Dostałeś bana, gaga czy muta?:- Czas oraz data bana: Około 12 Serwer na którym dostałeś bana:5vs5#3 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):Witam, nie wiem jak i dlaczego otrzymałem bana oraz degradacje z mojego ulubionego servera 5vs5#3 mirage grając tamtą mapę grałem ją jak każdą inna bez żadnych wspomagaczy spełniałem swoją rolę admina jak najlepiej wyrabiałem fajne godzinki na serverze a gracz który mnie zgłosił już nie pierwszy raz wyzywał mnie i nie tylko mnie na serverze są osoby na serverze które to potwierdzą nikt inny mnie nigdy nie posądzał o cheatowanie poniewaz nie posiadam żadnych wspomagaczy zgodzę się z tym, że mam specyficzny styl gry dodatkowo gracz wczoraj specjalnie założył konto na forum aby dopiąć swego i mnie ubić na serverze bo mu coś nie odpowiadało,ale tego nie da się zmienić. Myślę, że grając na wspomagaczach dawno dostałbym vaca? Czyż to nie logiczne? Nigdy mi nie przyszło do głowy cheatowanie rozumiem, że gracz który mnie zgłosił ma mg1 a ja Ge i jest to ogromny przeskok rank, ale to nie powód aby najpierw mnie wyzywać osądzać o cheatowanie, gdzie jestem juz długo w administracji servera, mam nawet świadków np sam właściciel Torf z którym po godzinach gram mmy i sam widzi moją grę, że jest czysta i normalna jak na moją rangę przystało, Ja nie mam nic sobie do zarzucenia jestem czysty i mam nadzieję,że ta sytuacja się wyjaśni i wszystko wróci do normy, ponieważ jestem czysty a gracz EVG który mnie zgłosił nagminnie wyzywa innych gdy są lepsi od niego i bana dostał własnie za wyzywanie mnie. Link do Sourcebansa z twoim banem: Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198283817839/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image **** Unable to localize '#matchdraft_phase_action_wait' on panel 'id-map-draft-phase-wait' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#Panorama_CSGO_Spray_Cursor_Hint' on panel 'RosettaInfoText' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN CS_App_Lifetime_Gamestats: Recording ServerBrowserFavorites Connecting to public(54.37.238.79:27015) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff STEAM validation rejected **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg Edytowane 3 Sierpnia 2023 przez Suknia私はミ Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 8:00 - -b 8:10 - mial na radarze -b 11:17 - slyszal na samym poczatku drewno wiec mogl sie spodziewac +/-b 18:15 - tupniecie na schodku potem cisza -b 19:00 - to glupota, ale widzac jaki poziom jest na serwerze to sie nie dziwie +/-b ( w kolejnej rundzie tak samo peeknal palac bardziej bym dal na glupote -b) 22:20 - Co do tego nie mam pewnosci patrzac na tickrate 16/32 a 128. Jest mozliwosc, ze mu mignal +/-b 22:40 - no tu strasznie dziwne zachowanie i tu sie zgodze +b Bana bym za to nie dal, ale degrad zasluzony za to w jaki sposób sie zachowujesz w stosunku do graczy. Jako, ze Drakulec zbanowal a ja jestem za UB to decyzja nalezy do @ HABUDDA / @ LAN CIECHOCINEK 2K2 1 Odnośnik do komentarza
SCDBK HABUDDA Opublikowano 8 Sierpnia 2023 SCDBK Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 To tak, na wstępie wybacz, że musiałeś tyle czekać na sprawdzenie 8:00 - -b 8:10 - Tak jak sadzik napisał, musiał go mieć na radarze -b 11:17 - Niby słyszał drewno na początku ale wygląda to dosyć dziwnie +b 18:15 - Teoretycznie mógł usłyszeć krok w stronę schodków ale mimo wszystko +/-b 19:00 - Po co sprawdzać coś innego niż miejsce, w którym jest akurat przeciwnik +/-b 22:20 - Widać kawałek ręki ale nie może być pewny czy zeskoczył +/-b 22:40 - A tego zachowania nie jestem w stanie logicznie wytłumaczyć +b Myślę, że pokazałeś tutaj wystarczająco, żeby podtrzymać bana. Odnośnik do komentarza
SCDBK HABUDDA Opublikowano 8 Sierpnia 2023 SCDBK Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi