Użytkownik Sebastiano z Ameryki Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Nick z CS: Sebastiano z Ameryki Admin banujący:paeel Serwer: Strefaskilla u trivora Data zdarzenia: 2 miesiące temu Steamid: Opis sytuacji: Witam zaczynałem już ten temat około 2 miesięcy temu dostałem bana na strefieskilla u trivora i nie mogę wejść klikam nic się nie ładuje a po chwili na consoli 3 razy wyskakuje u have benn bannet this serwer podobno na wakacje wszystkich szef odbanował a ja nadal nie mogę wejść a chętnie pograł bym z ziomkami :(:(:(Proszę o Pomoc :(:( Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 @ Trivor Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sebastiano z Ameryki Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 trivor szefie ratuj :(:(:( nie moge wejść na serwer proszę zeby wejść 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi