Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PROPOZYCJA] - Promocja forum w mediach społecznościowych

Hana_Montana

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

Jaką masz propozycje?: 

Przychodzimy do Was z intrygującym pomysłem. Chodzi o rozszerzeniem naszej obecności na Instagramie i TikToku. Widzę w tym szansę na przyciągnięcie nowych członków i zwiększenie zaangażowania obecnych użytkowników. Platformy takie jak Instagram i TikTok przyciągają ogromną liczbę użytkowników, co oznacza potencjalnie większy zasięg dla naszej społeczności. To szansa na dotarcie do nowych osób, którzy poznają nasze serwery, czy całe forum. Jedną z możliwości jest również współpraca z lokalnymi influencerami, (Oczywiście nie chodzi tutaj o influencerów z milionami obserwacji tylko o mniejszych twórcach co interesują się cs 1.6 czy Go) co może poszerzyć nasz zasięg i przyciągnąć nowe osoby. Organizowanie konkursów, wyzwań oraz innych aktywności na mediach społecznościowych może dodatkowo zaangażować naszych członków i sprawić, że nasza społeczność stanie się jeszcze bardziej dynamiczna. 

Rozumiem, że wiele osób może twierdzić, że to się nie uda, że to się nie powiedzie, jednak warto próbować nowych rzeczy, które mają potencjał do poprawy naszej społeczności.

Screenshot/Nagranie/Przykład:  

• Lubię to! 2
  • Super 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Torfowisko

Jak najbardziej jestem za, pomysł czy wypali czy nie, warto próbować. 

Lecz jeśli chodzi o współpracę z influencerami to może być ciężko, gdyż myślę że większość z nich będzie chciała spory pitos 💵 za to. 

• Super 1

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• Premium
Premium

pomysl jak najbardziej dobry tylko ktos by musial prowadzic te media a przypuszczam ze nikomu z  wyzszej nie bedzie sie chcialo tego prowadzic

• Super 1

sygn.gif.5609f7715308399a655f7f3291c6c5a8.gif

• Użytkownik

Ciekawy pomysł, jestem jak najbardziej za. 

• Super 1

tomori_1.png.d2ba215441da5653658da7a37ddb6121.png.533152244869bb3d52f3cb5ee48c43eb.png

• Użytkownik∙

Pomysł fajny, ale ja bardziej polecam skupić się na Tiktoku tam przyciągniesz większą liczbę użytkowników niż na instagramie. 
Sam widzę dużo klipów csgo czy też 1.6, więc wrzucać coś z pomysłem i to może przynieś korzyści! 

• Super 1

1048212432_giphy(1).gif.1d154eea6c7f9e51de79c16dab061609.gif

• Stały Bywalec

Jestem za, niech nasza sieć pnie się do góry!

• Lubię to! 1

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Właściciel
Właściciel

a jakis chetny do prowadzenia takiego tictoca?

• Super 1
  • Zasłużony
3 godziny temu, Trivor napisał:

a jakis chetny do prowadzenia takiego tictoca?

Ja do tik toka nie chętnie, ale do Instagrama mogę coś podziałaś :)  Jak ci odpowiada to napisz pv @ Trivor

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• 1 miesiąc temu...
  • LEGENDA

I daje łeb uciąć że będzie to funkcjonować tak samo jak funkcjonuje do tej pory fanpage.... My nie potrafimy utrzymać ładu na samym facebooku jeśli chodzi o aktywność od strony strefaskilla o dodawanie relacji czy różnych postów/informacji a co dopiero zabierać się za instagrama a już nie wspominając o tigidongu... Bo ludzię piszą podania na redaktorów fb, otrzymają rangi po czym wrzucą ze 2/3posty i echooo,albo rezygnują albo tracą rangę z powodu braku aktywności.... I tak samo było by w przypadku strefaskilla tiktok lub instagram. Chcecie nie ma problemu, @ Trivor  może Wam zrobić konto na obu platformach dać dostęp itd na próbę jak to wyjdzie i wtedy zobaczymy, jak na razie odrzucam jeśli opcja by wypaliła wtedy zmienię decyzję oraz "werdykt" w postaci ostatniego komentarza.

~ Jeśli ktoś chętny co do konta zapraszam PV do mnie. 

• Lubię to! 1

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]