Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Jaką masz propozycje?: Przychodzimy do Was z intrygującym pomysłem. Chodzi o rozszerzeniem naszej obecności na Instagramie i TikToku. Widzę w tym szansę na przyciągnięcie nowych członków i zwiększenie zaangażowania obecnych użytkowników. Platformy takie jak Instagram i TikTok przyciągają ogromną liczbę użytkowników, co oznacza potencjalnie większy zasięg dla naszej społeczności. To szansa na dotarcie do nowych osób, którzy poznają nasze serwery, czy całe forum. Jedną z możliwości jest również współpraca z lokalnymi influencerami, (Oczywiście nie chodzi tutaj o influencerów z milionami obserwacji tylko o mniejszych twórcach co interesują się cs 1.6 czy Go) co może poszerzyć nasz zasięg i przyciągnąć nowe osoby. Organizowanie konkursów, wyzwań oraz innych aktywności na mediach społecznościowych może dodatkowo zaangażować naszych członków i sprawić, że nasza społeczność stanie się jeszcze bardziej dynamiczna. Rozumiem, że wiele osób może twierdzić, że to się nie uda, że to się nie powiedzie, jednak warto próbować nowych rzeczy, które mają potencjał do poprawy naszej społeczności. Screenshot/Nagranie/Przykład: - 2 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Jak najbardziej jestem za, pomysł czy wypali czy nie, warto próbować. Lecz jeśli chodzi o współpracę z influencerami to może być ciężko, gdyż myślę że większość z nich będzie chciała spory pitos 💵 za to. 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 pomysl jak najbardziej dobry tylko ktos by musial prowadzic te media a przypuszczam ze nikomu z wyzszej nie bedzie sie chcialo tego prowadzic 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Ciekawy pomysł, jestem jak najbardziej za. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ xPrey Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Pomysł fajny, ale ja bardziej polecam skupić się na Tiktoku tam przyciągniesz większą liczbę użytkowników niż na instagramie. Sam widzę dużo klipów csgo czy też 1.6, więc wrzucać coś z pomysłem i to może przynieś korzyści! 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Jestem za, niech nasza sieć pnie się do góry! 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 a jakis chetny do prowadzenia takiego tictoca? 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 3 godziny temu, Trivor napisał: a jakis chetny do prowadzenia takiego tictoca? Ja do tik toka nie chętnie, ale do Instagrama mogę coś podziałaś Jak ci odpowiada to napisz pv @ Trivor Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 16 Września 2023 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 I daje łeb uciąć że będzie to funkcjonować tak samo jak funkcjonuje do tej pory fanpage.... My nie potrafimy utrzymać ładu na samym facebooku jeśli chodzi o aktywność od strony strefaskilla o dodawanie relacji czy różnych postów/informacji a co dopiero zabierać się za instagrama a już nie wspominając o tigidongu... Bo ludzię piszą podania na redaktorów fb, otrzymają rangi po czym wrzucą ze 2/3posty i echooo,albo rezygnują albo tracą rangę z powodu braku aktywności.... I tak samo było by w przypadku strefaskilla tiktok lub instagram. Chcecie nie ma problemu, @ Trivor może Wam zrobić konto na obu platformach dać dostęp itd na próbę jak to wyjdzie i wtedy zobaczymy, jak na razie odrzucam jeśli opcja by wypaliła wtedy zmienię decyzję oraz "werdykt" w postaci ostatniego komentarza. ~ Jeśli ktoś chętny co do konta zapraszam PV do mnie. 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 16 Września 2023 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi