Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - HTH-Pigula

`k3rs

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick:`k3rs
2. Nick oskarżonego:HTH-Pigula
3. IP/SID oskarżonego: STEAM_0:1:466948187

4. Data i czas zdarzenia: teraz jak wrzuce
5. Powód skargi:resp 1:30

6. Opis sytuacji: Start rundy jako tt pobiegłem z respa przed górny chwile poczekałem bo ct skracało , nic sie potem nie działo więc zajebałem rotację przez respa i mając 2/5 czasu na respie zabiłem pigułe który w 10 sekund od startu rundy skrócił anarchie jako ct więc spłakany dał mi bana na 30min
7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie):http://762494.hltv2.pukawka.pl/hltv-2308090917-de_dust2-1691565420-1691566620.zip 6:20 DEMO

jescze dodam od siebie że na tej mapie pierwszy raz chyba coś takiego zrobiłem a w amx płaczek dał bana na 5 min za ciemnie 1:15  

Podwójne standardy X D

• Lubię to! 1
  • Drako zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - HTH-Pigula
  • Użytkownik

Po pierwsze nie banuje nikogo bez powodu ;x

Po drugie dostales bana 5min-go zasluzonego!

Po trzecie kazdy co dostaje bana za resp lub ciemnia tt na 5min , potem jest wlasnie placz wracalem po pake to cofalem sie bo skracali itd..

Codziennie slysze to po 10x. 

• Ha ha 1
  • Wrr 1
  • Użytkownik

X D?

Ja dostałem gościu bana 30min od razu 

a wcześniej jakiemuś gościowi dałeś bana na 5min za ciemnie

???

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

ty dostales na 30min tak bo upominalem ludzi o resp i ciemnie polecialy 2 bany po 5min. z koleii co potem znowu zobaczylem po czasie cb wiec dostales bana na 30min tyle. Proste beda ludzie przestrzegac regulaminu i zasad banów nie bedzie ; f 

• Ha ha 1
  • Użytkownik

aha czyli jak zrobiłem rotację przez respa pod anarchię to się zalicza pod bana ta? XD

czyli idąc takim tokiem myślenia ct powinno rotację z długiej zrobić przez anarchię żeby respa nie dotykać 

image.png

kogoś ewidentnie boli 

Edytowane przez `k3rs
  • Użytkownik

wez gosciu skoncz glupoty pisac kazdy wie jaka prawda jest i jak jest na serverze tam mozna za przeproszeniem pierdolca dostac od takich graczy jak ty.

i fajnie ze wstawiles screena tylko z moim tytulem a gdzie reszta!?;o . Dostales bana zasluzonego i tyle duzo graczy potwierdzi wiec narazie Tobie.

• Zasłużony

Temat zamykam, bo robi się niepotrzebny spam i zbędna dyskusja. 

Każdy dodał co miał dodać = resztę rozstrzygnie ktoś z administracji :)

/cl.

• Lubię to! 1

spacer.pngspacer.png

• Krip zablokował(a) ten temat
W dniu 9.08.2023 o 09:29, `k3rs napisał:

6. Opis sytuacji: Start rundy jako tt pobiegłem z respa przed górny chwile poczekałem bo ct skracało , nic sie potem nie działo więc zajebałem rotację przez respa i mając 2/5 czasu na respie zabiłem pigułe który w 10 sekund od startu rundy skrócił anarchie jako ct więc spłakany dał mi bana na 30min

No nie do końca. Nie stałeś przed górnym tylko na respie (dopóki nie zeskoczysz z platformy to się liczy jako resp). Do 1:40 afczyłeś za skrzynką, do 1:30 patrzyłeś górnego trupa i zawróciłeś w stronę longa. De facto z respa wyszedłeś dopiero 1:15 przed anarchią (jak wcześniej napisałem; w kierunku B nie wyszedłeś z respa). Do tego na pewno nie zabiłeś admina jak miałeś 2/5 ostrzeżenie, bo mniej niż sekundę po fragu dostałeś już slapa czyli wskoczyło 5/5 (to w ramach pokazania jak podkolorowałeś swoją wypowiedź).

Ban słuszny i w widełkach, które są od upomnienia (które są co rundę), bany na 5 minut (paru ziutów przed tobą dostało więc logiczne, że jeśli ktoś nie wyciąga wniosków to następne są dłuższe), 30 minut i godzina więc skarga w ogóle nie ma pokrycia jakimiś dowodami na niewinność czy też za długiego bana.

7 godzin temu, `k3rs napisał:

aha czyli jak zrobiłem rotację przez respa pod anarchię to się zalicza pod bana ta? XD

czyli idąc takim tokiem myślenia ct powinno rotację z długiej zrobić przez anarchię żeby respa nie dotykać 

Przecież w regulaminie jest tylko o respie tt :KEKL:

7 godzin temu, `k3rs napisał:

image.png

kogoś ewidentnie boli 

Co do tego to nie planuję się odnosić. Wiadomość z wyrwana z kontekstu. Jakbyś dał link do dema, które mogę obejrzeć to może inaczej na to bym spojrzał o ile nie było większego kontekstu wokół tego tekstu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]