Użytkownik `k3rs Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 1. Twój nick:`k3rs 2. Nick oskarżonego:HTH-Pigula 3. IP/SID oskarżonego: STEAM_0:1:466948187 4. Data i czas zdarzenia: teraz jak wrzuce 5. Powód skargi:resp 1:30 6. Opis sytuacji: Start rundy jako tt pobiegłem z respa przed górny chwile poczekałem bo ct skracało , nic sie potem nie działo więc zajebałem rotację przez respa i mając 2/5 czasu na respie zabiłem pigułe który w 10 sekund od startu rundy skrócił anarchie jako ct więc spłakany dał mi bana na 30min 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie):http://762494.hltv2.pukawka.pl/hltv-2308090917-de_dust2-1691565420-1691566620.zip 6:20 DEMO jescze dodam od siebie że na tej mapie pierwszy raz chyba coś takiego zrobiłem a w amx płaczek dał bana na 5 min za ciemnie 1:15 Podwójne standardy X D 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 @ HTH-Pigula Odnośnik do komentarza
Użytkownik HTH-Pigula Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Po pierwsze nie banuje nikogo bez powodu ;x Po drugie dostales bana 5min-go zasluzonego! Po trzecie kazdy co dostaje bana za resp lub ciemnia tt na 5min , potem jest wlasnie placz wracalem po pake to cofalem sie bo skracali itd.. Codziennie slysze to po 10x. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `k3rs Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 X D? Ja dostałem gościu bana 30min od razu a wcześniej jakiemuś gościowi dałeś bana na 5min za ciemnie ??? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik HTH-Pigula Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 ty dostales na 30min tak bo upominalem ludzi o resp i ciemnie polecialy 2 bany po 5min. z koleii co potem znowu zobaczylem po czasie cb wiec dostales bana na 30min tyle. Proste beda ludzie przestrzegac regulaminu i zasad banów nie bedzie ; f 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `k3rs Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 (edytowane) aha czyli jak zrobiłem rotację przez respa pod anarchię to się zalicza pod bana ta? XD czyli idąc takim tokiem myślenia ct powinno rotację z długiej zrobić przez anarchię żeby respa nie dotykać kogoś ewidentnie boli Edytowane 10 Sierpnia 2023 przez `k3rs Odnośnik do komentarza
Użytkownik HTH-Pigula Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 wez gosciu skoncz glupoty pisac kazdy wie jaka prawda jest i jak jest na serverze tam mozna za przeproszeniem pierdolca dostac od takich graczy jak ty. i fajnie ze wstawiles screena tylko z moim tytulem a gdzie reszta!?;o . Dostales bana zasluzonego i tyle duzo graczy potwierdzi wiec narazie Tobie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik `k3rs Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Ale to nie ty jesteś od rozstrzygania tego xD Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Temat zamykam, bo robi się niepotrzebny spam i zbędna dyskusja. Każdy dodał co miał dodać = resztę rozstrzygnie ktoś z administracji . /cl. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 W dniu 9.08.2023 o 09:29, `k3rs napisał: 6. Opis sytuacji: Start rundy jako tt pobiegłem z respa przed górny chwile poczekałem bo ct skracało , nic sie potem nie działo więc zajebałem rotację przez respa i mając 2/5 czasu na respie zabiłem pigułe który w 10 sekund od startu rundy skrócił anarchie jako ct więc spłakany dał mi bana na 30min No nie do końca. Nie stałeś przed górnym tylko na respie (dopóki nie zeskoczysz z platformy to się liczy jako resp). Do 1:40 afczyłeś za skrzynką, do 1:30 patrzyłeś górnego trupa i zawróciłeś w stronę longa. De facto z respa wyszedłeś dopiero 1:15 przed anarchią (jak wcześniej napisałem; w kierunku B nie wyszedłeś z respa). Do tego na pewno nie zabiłeś admina jak miałeś 2/5 ostrzeżenie, bo mniej niż sekundę po fragu dostałeś już slapa czyli wskoczyło 5/5 (to w ramach pokazania jak podkolorowałeś swoją wypowiedź). Ban słuszny i w widełkach, które są od upomnienia (które są co rundę), bany na 5 minut (paru ziutów przed tobą dostało więc logiczne, że jeśli ktoś nie wyciąga wniosków to następne są dłuższe), 30 minut i godzina więc skarga w ogóle nie ma pokrycia jakimiś dowodami na niewinność czy też za długiego bana. 7 godzin temu, `k3rs napisał: aha czyli jak zrobiłem rotację przez respa pod anarchię to się zalicza pod bana ta? XD czyli idąc takim tokiem myślenia ct powinno rotację z długiej zrobić przez anarchię żeby respa nie dotykać Przecież w regulaminie jest tylko o respie tt 7 godzin temu, `k3rs napisał: kogoś ewidentnie boli Co do tego to nie planuję się odnosić. Wiadomość z wyrwana z kontekstu. Jakbyś dał link do dema, które mogę obejrzeć to może inaczej na to bym spojrzał o ile nie było większego kontekstu wokół tego tekstu. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi