Użytkownik Donek ツ Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 (edytowane) {Q&A} Paweł Szmit: [P] Czy żałujesz, że urodziłeś się w Polsce? Nie. [P] Jakie gry komputerowe Ciebie interesują? Wiadomo, że counter stroje 1.6, Margonem swego czasu też grałem ale na tą chwilę przerwę mam. Simsy i GTA również czasem coś pogrywam. 😊 [P] Co lubisz robić, gdy nikt nie patrzy? W spokoju zawsze wolę oglądać seriale, słuchać muzyczki. [P] Chodzisz do klubów nocnych? Chodziłem ale teraz to już rzadko bo dużo czasu zabiera praca. 🫠 [P] Gdzie widzisz się za 5 lat? Zbieram codziennie wiele doświadczeń i za 5 lat chciałbym bynajmniej widzic się na wyższym stanowisku niż teraz na którym jestem. 😅🙈 [P] Jakiemu polskiemu klubowi kibicujesz? Jak Polskiemu to Lech Poznań [P] Twoje marzenia? Jak to się mówi marzenia są sekretem lepszego życia. 😍 Ja bynajmniej mam jedno takie największe marzenie. Po prostu zwiedzić i spędzić czas na Karaibach. [P] Jakie przedmioty w szkole były dla Ciebie fajne, a jakie najgorsze? Zawsze uwielbiałem WF oraz informatykę, zaś najgorsze dla mnie to matka i fizyka. 🥲 [P] Słodycze czy fast-foody? Jak tak to co? Ojej chyba fast food. :d jak fast to pizza.❤️ [P] O czym najczęściej myślisz? Myślę najczęściej o kolejnym dniu jak sobie go rozplanować. [P] Spowiadasz się księdzu ze swoich grzechów? Oj szczerze powiedziawszy od dłuższego czasu nie.😂 Hana_Montana [P] Ile masz lat? W grudniu wpadnie mi 25 lat. [P] Dlaczego nasze DD2? Szczerze powiedziawszy, dlatego iż zawsze jest dużo ludzi, a po drugie lubię grać na DD2. Grałem parę lat na jednym serwerze co również było obły DD2 ze sporą ilością ludzi stąd też wybór padł na wasz serwer. [P] Masz drugą połówkę? Nie mam. :C [P] Lubisz gofry? Jak tak to z czym najbardziej? Lubię. Najbardziej goferek z bitą śmietaną, owocami i polewą. [P] Jaki sam lodów lubisz najbardziej? Pistacja, czekolada, truskawka. [P] Jakie cechy charakteru są dla ciebie ważne w relacji? Bycie przede wszystkim szczerym, miłym i uczciwym. [P] Kurczak czy Wołowina? Kurczak.😋 [P] Za 10 lat chciałbyś mieszkać na wsi? Mieszkam póki co na wsi i szczerze powiedziawszy chętnie mieszkalnym dalej na wsi. Bynajmniej jest zawsze cisza i spokój. [P] Jeździłeś kiedyś na motorze? Raz chyba się coś zdarzyło [P] Jaki jest twój samochód marzeń? Powiem tylko, że Lamborghini to takie autko marzeń. 😂 [P] Jaką pizzę najbardziej lubisz? O Jezu mogę podać składniki. Wymyślona przez klientów. 🙈 Sos śmietankowy, pieczarki, mięso mielone, mozarella, boczek, ziemniaki, szczypiorek, oregano. Pycha 😋 [P] Najbardziej wyluzowana osoba na forum to? @ PaniBydyniowa [P] Jakie miałeś marzenie kiedy byłeś mały? To akurat ciekawe bo moim marzeniem było zostać prywatnym detektywem. [P] Jaki żart najbardziej cię rozśmieszył? [P] W jakim wieku dowiedziałeś się że Święty Mikołaj nie istnieje? Szczerze to gdzieś w ok. 13 lat. A co do nominacji, jeśli się zgodzi to @ ALCMDZ Edytowane 12 Sierpnia 2023 przez Donek ツ 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Dzięki za odp 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Super odpowiedzi, ale mogłeś trochę kolorów dodać 😂 @ ALCMDZ Podejmujesz rękawice? 🥊😎 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ALCMDZ Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 nie, dzieki xd 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Donek ツ Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 6 godzin temu, Hana_Montana napisał: Super odpowiedzi, ale mogłeś trochę kolorów dodać 😂 @ ALCMDZ Podejmujesz rękawice? 🥊😎 Mało czasu miałem by odpowiedzieć. :V 24h minęły, a byłem akurat w robocie, więc ciężko było coś wykreować tak na szybko. 😶 Jeśli Alcdmz nie chcę to maybe @ k1ll3r ? 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 @ k1ll3r To ty może przyjmiesz nominacje?😁 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nie umiem w te kąkutery Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Biere na klate 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi