Użytkownik Im_Not_Jerry Posted August 15, 2023 Użytkownik Share Posted August 15, 2023 Twój nick na serwerze:✞Im_Not_Jerry✞ Nick admina banującego: cristopher Dostałeś bana, gaga czy muta?:bana Czas oraz data bana:08-15-23 22:31 Serwer na którym dostałeś bana: ★ StrefaSkilla.pl ★ [MIRAGE #3] Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz):Najzwyczajniej gram sobię za servie ogólnie duzo osob mówi ze mam cheaty ale dalej widze że admin cristopher bardzo często chodzi na specteta a wiem to dlatego ponieweż na servie nie jest zablokowana komenda "ping" komenda ta pokazuje kto jest na serverze. Wiec podejrzewałem że admin mnie odserwuje, ale grałem dalej. Gdy, wtedy grałem na serverze mozna zauwazyc że bardzo często chodze pałace na B i sprawdzam te same miejsca. runde przed banem było tak że kupiłem sobie itemy po CT wtedy było only B wiec stwiredziłem ze prawie tak jak zawsze zraszuje pałace na B i tt był po prawej stronie i go zabiłem. że o poznej godzinie mam straszne lagi to mozna powiedziec ze zabiłem go na farcie. Wiec nie wiem za co dostalem bana zobaczcie se demko z 1 rundy i z innych gier w tym dniu. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:688774182&advType=steamid @ Admin CS:GO ONLY MIRAGE #3 Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199337814092/ Link to comment
Użytkownik Im_Not_Jerry Posted August 15, 2023 Author Użytkownik Share Posted August 15, 2023 (edited) . Edited August 15, 2023 by Im_Not_Jerry Link to comment
Użytkownik Im_Not_Jerry Posted August 15, 2023 Author Użytkownik Share Posted August 15, 2023 Teraz, Im_Not_Jerry napisał: za co jest ten ban jak nic nie zrobilem ?!?!?! Link to comment
Sponsor Drako Posted August 15, 2023 SPONSOR Sponsor Share Posted August 15, 2023 @ cristopher 24h na rozpiske. ps. mam nadzieje, że tym razem jednak będzie tak rozpiska. 1 1 Link to comment
Użytkownik cristopher Posted August 15, 2023 Użytkownik Share Posted August 15, 2023 Witam Odrazu mowie ze moze nie widac ze cheatuje ale znam go z innego serwa i lata tam odpalony. 27:10 - Doskonale wie kiedy reloaduje i wie kiedy peekowac 33:37 - peekuje idealjie na jednego gracza 35:45 - Proboje sie kryc ( Wie ze jestem na specie ) 36:55 - Wie doskonale zeby isc na b ( 9 dwa bsy są ) __________ Jak nie bylem Adminem Latał odwalony __________ Znam go z innego serwera latal tam odwalony __________ Wiedzial ze jestem na specie i sie kryl __________ moge zrobic rozpiske z innego dema gdzie gral Link to comment
Sponsor Drako Posted August 15, 2023 SPONSOR Sponsor Share Posted August 15, 2023 27:10 - on nawet nie reloadował -B 33:37 - -B 35:45 - -B 36:55 - Może dlatego że jest only b? -B Mógłbym przejrzeć 2 demko, ale wydaje mi się, że nie ma to sensu. UB. ps. Nie obchodzi nas czy ktoś gra odpalony na innym serwerze. Dopóki u nas gra czysto, to co nam to przeszkadza? 1 Link to comment
Recommended Posts