Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Jakiego trendu, który jest powszechnie lubiany, nie rozumiesz? Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Nigdy nie zrozumiem co ludzie widzą w TikToku na przykład 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik HipHopotamRecords Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 9 minut temu, Krip napisał: Nigdy nie zrozumiem co ludzie widzą w TikToku na przykład Kurde też mam z tym problem. Jak zaintalowałem TikTok, to w pierwszą noc przy pracy mi 15GB netu wyrwało. To był moment w którym....... hmm.... , zmieniłem taryfę na 120 GB. Do dziś nie rozumiem fenomenu tej platformy, ale przesówam w górę czasem po 2 h. Czasem coś mądrego lub co gorsza ciekawego można znaleźć. 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 50 minut temu, Krip napisał: Nigdy nie zrozumiem co ludzie widzą w TikToku na przykład To samo 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik hadezbtw Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 (edytowane) nie kumam w ogole jakis glupkowatych trendow typu chociazby z tiktoka zeby jakas postac wywolac lub cos xd Edytowane 17 Sierpnia 2023 przez hadezbtw 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi