Sponsor Suchy26 Opublikowano 20 Sierpnia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Twój nick na serwerze :Suchy Nick admina banującego: Nie pamietam Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana na dzien za wyzywanie Czas oraz data bana: 19 czas hum 23 z groszem Serwer na którym dostałeś bana: DD2 cs 1.6 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): no zle sie zachwoalem no i lipa Link do Sourcebansa z twoim banem: 192.168.186.189.27015 Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/ageafhstrsgz/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: nie znajde 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 To, że się źle zachowałeś, to jedna sprawa, ale ogółem zapytam cię o coś. Ty jesteś świadomy tego, że wbicie na aktywnym banie (nawet na ns'ie) wiąże się z tym, że już u nas sobie nie pograsz prawda? bo mam wrażenie, że chyba nie do końca jesteś tego świadomy. Mogłeś po prostu odwołać się normalnie od swojego pierwszego wczorajszego bana, a niestety masz już u nas pograne, bo wyjątków nie będzie żadnych robionych. Przykro mi. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi