Użytkownik hadezbtw Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Imię: Filip Wiek (dokładna data urodzenia): 16 (dokładnie 23 października) Doświadczenie: Nigdy nie byłem typerem, ale chętnie się sprawdzę jako typer Dlaczego chcesz zostać typerem?: Chciałbym jakoś urozmaicić swoją pracę na forum i zaangażować sie w zainteresowanie koszykówka Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Koszykówka Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 @ Typer zapraszam do wypowiedzi 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 21 Sierpnia 2023 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Wiek -/+ Doświadczenie - ( ale łatwo się nabiera doświadczenia w typerce) Moim zdaniem póki co nie potrzeba drugiej osoby do koszykówki. Można dać szansę na okres próbny Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 +\- wiek -doswiadczenie -na koszykowke nie potrzeba wiecej osob wedlug mnie Jestem na nie Odnośnik do komentarza
Premium YoungDziamal Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 +/-wiek -doświadczenie -Jest już osoba od koszykówki Jestem na NIE Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi