Użytkownik KandydatNaBota Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Witam od dość niedawna mam problem z grą cs 1.6 Podczas gry na serwerze cod bardzo odczuwalnie klatkują mi modele graczy , fps mam stały 350-400 Odinstalowałem i usuwałem folder z cs ze steama i nie pomogło . Ktoś może miała taki problem i go rozwiązał ? Lub wie gdzie tkwi problem ? Byłbym wdzięczny za pomoc Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Tylko modele ci klatkuja, czy mimo fpsow gra też nie chodzi o dziwo płynnie? Odnośnik do komentarza
Użytkownik KandydatNaBota Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 (edytowane) Tylko model graczy , gra działa mi płynnie , strzały , granaty nie spowalniają mi gry tylko modele mi przeskakują Dodam że cs go działa mi bez zarzutu Edytowane 23 Sierpnia 2023 przez KandydatNaBota Wzmianka Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Pokaż screena ze swoimi ustawieniami. Dokładniej mam na myśli to po prawej stronie w Panelu sterowania NVIDIA: Obstawiałbym którąś opcję w tychże ustawieniach (Prawdopodonbnie Synchronizacja / G-SYNC.) Grzebałem w tych opcjach ostatnio u siebie i miałem podobnie tak jak ty. Ponad 300fpsów caly czas, ale obraz zamulał w tym również modele przeciwnika. Odnośnik do komentarza
Użytkownik KandydatNaBota Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Próbowałem się bawić też tymi ustawieniami lecz może coś robię nie tak Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Polecam ustawić fpsy na 101 nie wiem czy to pomoże ale nie ma sensu grać na tak wysokich fpsach. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik KandydatNaBota Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 W dniu 26.08.2023 o 00:29, NetaO napisał: Polecam ustawić fpsy na 101 nie wiem czy to pomoże ale nie ma sensu grać na tak wysokich fpsach. Ustawiłem na 144fps z tej raci ze mam monitor 144hz lecz klatki pozostały . Pozostaje mi nic innego jak odinstalować serowniki nviidia i zainstalować je ponownie . Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 4 Września 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi