Użytkownik Al3X Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 (edytowane) Imię: Przemek Wiek: 28 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Tak w zasadzie to z czystej ciekawości i chęci pomocy przy serwerze. Jak i sprawdzenia się w nowej roli na Serwerowni. Posiadam admina więc czemu by nie spróbować zostać Opiekunem Serwera na którym ostatnimi czasy jest mega Stypa. To chyba wszystko z Mojej strony. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: #1 5vs5 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie. Właśnie chciałbym spróbować. Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 8 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Jak Najbardziej co mieś jakaś stała kwota Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198097560453/ Coś o sobie: O Mnie nie za bardzo jest co pisać. Jak to prawie 30-stka praca dom itd czasami jakieś wakacje. Uwielbiam grać w Cs czasami nie wiem kiedy czas ucieka. Mam nadzieje że, Moje podanko będzie pozytywnie rozpatrzone z racji braku chętnych na to stanowisko. Z góry dziękuję i Pozdrawiam Strefowiczów/czki @ Admin CS:GO 5VS5 #1 @ Właściciel Edytowane 23 Sierpnia 2023 przez Al3X 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 @ Admin CS:GO 5VS5 #1 zapraszam do wypowiedzenia się na temat podania. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi