Użytkownik Memorable Opublikowano 11 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Imię: Kamil Wiek: 27 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?:Jestem ogarniętą osobą, która ma już kilka lat na karku. CS:Go to jedyna gra, w którą gram, więc świetnie znam tę grę i orientuję się w nowościach itp. Mam kilka pomysłów na to, aby urozmaicić serwer i przyciągnąć graczy na stałe. Nie będę wypisywał więcej, bo po prostu nie lubię pisać o tym jaki to ja jestem świetny, więc ktoś niech nie pomyśli, że mi się nie chce. chciałbym wprowadzić milszą atmosferę na serwerz żeby mniej osób nadużywało czitów i żeby było więcej adminów online i chciałbym dopilnować tego . Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem:O?NLYDD2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?:Tak byłem Znajomość amxx i panelu (0-10):10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE):Pewnie Jak coś dostane dam Coś o sobie: Witajcie moi drodzy . Mam na Imię Kamil mam prawię 28 lat, Jestem Z Warszawy Interesuję się stronami internetowymi , muzyką , sportem. Wolnym czasie spędzam czas ze znajomymi. Kocham spać . Kocham grać SMG<3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Na Nie: - staż/aktywność na forum - staż na serwerze - Jest już opiekun. - Nie kojarzę Cię z serwera Serwer ma już swojego opiekuna który dobrze sobie radzi i obecnie nie potrzebuje pomocy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 11 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Nie, - Konto pod podanie - Brak aktywności na serwerze - Na DD2 jest już opiekun Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vixo Opublikowano 11 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi