Użytkownik tomori Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Imię: Filip Wiek (dokładna data urodzenia): 16 (8.07.2007) Doświadczenie: nigdy nie miałem typera, lecz chciałbym się podjąć tego wyzwania. Dlaczego chcesz zostać typerem?: Bycie adminem na serwerze only awp #2 przez prawie 4 miesiące przestało mi sprawiać już frajdę. Chciałbym się podjąć nowego wyzwania jakim jest typer i zdobyć trochę doświadczenia. Myślę. że podołam na tej randze, gdyż szybko się uczę i szybko przyswajam nowe nawyki. Chciałbym pomóc obecnemu typerowi od piłki nożnej z ogarnianiem lig. Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Piłka nożna (bundesliga i league 1) 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 @ Typer "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 +wiek +argumenty +przydala by mi sie pomoc przy pilce -doswiadczenie JESTEM ZA OKRESEM PROBNYM 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 +argumenty +Chęć do pomocy + Przyda się pomóc do piłki Jestem na tak 1 1 Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 24 Sierpnia 2023 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 +wiek +argumenty + chęć pomocy do piłki Okres Próbny! 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Przyjmuje, na okres próbny. "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi