Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE SB] - Paeelcio

Paeel

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Nick: Paeel
2. Czas i data zdarzenia: 
3. Powód bana:
4. Dowód w postaci screenów: image.thumb.png.bfaf1e87b5ab8d90424aacec56e9dac2.png
5. Coś od siebie: Lanek i Krip widzieli przecież te wiadomości i jeszcze  były one  kierowane do nich w formie uszczypliwości o czym na pewno wiedzieli . Nie dostałem od nich  blokady na SB lub nawet upomnienia, bo w sumie nic takiego nie napisałem. Wjeżdża Torf 10h później i mi daje bloka na 12h za 4 wiadomości pod rząd i słowo "siusiak". xD Dawno nie wchodziłem na forum i chciałem pogadać lecz widzę, że słowo, którego nawet Pani w przedszkolu używa wśród dzieci jest zbyt wulgarne no i 12h za 4 wiadomości? Wiem, że sie starasz Torfik tam na moderatora, ale zluzuj majtasy bo nic się nie działo. 

Edytowane przez Paeel

No i to by było na tyle..  :peepoLeave:

• Torfowisko

Powiedziałem ci ostatnim razem, gdy robiłeś spam wiadomościami, ze więcej cię upominać nie będę. Przeginasz już z tym, wcześniej dostawałeś tylko upomnienia, lecz jak widać nic to nie pomogło i spamisz dalej. Jeśli myślisz ze całe życie będziesz tylko upominany, to jestes w błędzie. 

18 minut temu, Paeel napisał:

Lanek i Krip widzieli przecież te wiadomości i jeszcze  były one  kierowane do nich w formie uszczypliwości o czym na pewno wiedzieli . Nie dostałem od nich  blokady na SB lub nawet upomnienia, bo w sumie nic takiego nie napisałem

To ze od nich nic nie dostałeś, nie znaczy, ze ja ci nie mogłem dać. Moja robota to zajmowanie się chatboxem. 

18 minut temu, Paeel napisał:

bo w sumie nic takiego nie napisałem

Wystarczy, ze o jeden wpis za dużo. 

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• Sponsor
SPONSOR

Skoro 2 administratorów nie zareagowało (a widzieli wpisy), to moderator czatbox'u nie powinien ich poprawiać. Sama blokada też była niezgodna z taryfikatorem (max jest 6h). Blokadę zdejmuję. 

• Ha ha 1
  • Wow! 1
  • WTF 2

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]