Użytkownik Paeel Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 (edytowane) 1. Nick: Paeel 2. Czas i data zdarzenia: 3. Powód bana: 4. Dowód w postaci screenów: 5. Coś od siebie: Lanek i Krip widzieli przecież te wiadomości i jeszcze były one kierowane do nich w formie uszczypliwości o czym na pewno wiedzieli . Nie dostałem od nich blokady na SB lub nawet upomnienia, bo w sumie nic takiego nie napisałem. Wjeżdża Torf 10h później i mi daje bloka na 12h za 4 wiadomości pod rząd i słowo "siusiak". xD Dawno nie wchodziłem na forum i chciałem pogadać lecz widzę, że słowo, którego nawet Pani w przedszkolu używa wśród dzieci jest zbyt wulgarne no i 12h za 4 wiadomości? Wiem, że sie starasz Torfik tam na moderatora, ale zluzuj majtasy bo nic się nie działo. Edytowane 24 Sierpnia 2023 przez Paeel No i to by było na tyle.. Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Powiedziałem ci ostatnim razem, gdy robiłeś spam wiadomościami, ze więcej cię upominać nie będę. Przeginasz już z tym, wcześniej dostawałeś tylko upomnienia, lecz jak widać nic to nie pomogło i spamisz dalej. Jeśli myślisz ze całe życie będziesz tylko upominany, to jestes w błędzie. 18 minut temu, Paeel napisał: Lanek i Krip widzieli przecież te wiadomości i jeszcze były one kierowane do nich w formie uszczypliwości o czym na pewno wiedzieli . Nie dostałem od nich blokady na SB lub nawet upomnienia, bo w sumie nic takiego nie napisałem To ze od nich nic nie dostałeś, nie znaczy, ze ja ci nie mogłem dać. Moja robota to zajmowanie się chatboxem. 18 minut temu, Paeel napisał: bo w sumie nic takiego nie napisałem Wystarczy, ze o jeden wpis za dużo. Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 24 Sierpnia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Skoro 2 administratorów nie zareagowało (a widzieli wpisy), to moderator czatbox'u nie powinien ich poprawiać. Sama blokada też była niezgodna z taryfikatorem (max jest 6h). Blokadę zdejmuję. 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 24 Sierpnia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi