Zasłużony Axel Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Imię: Mateusz Wiek: 26 Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Ostatnio troszkę mniej aczkolwiek wracam na salony i myślę że teraz około 2-3 h Co chciałbyś zmienić: W zakresie moderatora nie widzę zbyt dużo do zmieniania W czym chciałbyś pomóc: Aktualnie brakuje moderatorów więc chciałbym pomóc w utrzymaniu porządku na forum, poza tym chciałbym pomóc w obowiązkach moderatora takich jak zamykanie starych tematów jak i pilnowania kultury w postach Dlaczego akurat ty: Podchodzę do swoich obowiązków w życiu na spokojnie i sumiennie , na forum nigdy nie miałem nawet jednego upomnienia ani "warna". Gdy ktoś potrzebuję pomocy i prosi mnie o pomoc nie mam żadnego problemu aby takiej osobie udzielić pomocy lub doradzić w taki sposób jaki potrafię , dlatego uważam że podołam randze moderatora i będę starał się wykonywać tą funkcję najlepiej jak potrafię . Staż na forum: Konto na forum mam od roku i jednego miesiąca i jestem aktywny na forum od tamtego czasu , nie nabijając postów bez sensu ,a mój licznik godzin na forum nie oddaje tego ile tak na prawdę tutaj siedzę ponieważ przy odpalonym forum w tle godziny się nie nabijają Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak byłem lecz to już było kilka chwil temu 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 + wiek + podanie + aktywność +staż taktyczny - Jestem na tak. 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 + wiek + podanie w porządku + staż - posty - 10 dni online - aktywność (udzielasz się głównie tylko w swoim dziale) Aktualnie jestem na nie, aczkolwiek wiesz co masz poprawić :). 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 + wiek + Chęci +/- Rozpoznawalność Co do rozpoznawalności, wydaje się, że nie jesteś szeroko znany w naszej społeczności. Twój wkład na forum jest ograniczony, co może wpłynąć na efektywność twojego oddziaływania jako moderatora. - Aktywność - 1d online Dodatkowo, widzę, że byłeś online tylko przez 1 dzień. Wydaje mi się, że krótka obecność online może ograniczać twoją zdolność do zrozumienia pełnego kontekstu i potrzeb naszej społeczności. Niestety na nie 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Rzeczywiście aktywnością jakoś mega nie świecisz na forum i zbytnio cię nie widać ogółem tutaj prócz działu UBT (chociaż i tutaj też bywały wyjątki xD), ale bądź co bądź swoje obecne obowiązki wykonujesz dobrze i widać, że jest to robione z jajem po prostu, że tak to ujmę . W grupie współpracuje się z tobą równie pozytywnie i bezproblemowo. Dogadać się z tobą również nie ma większych problemów, więc myślę, że w kwestii pomocy komuś z czymś na forum w razie potrzeby również nie było by z tym większego problemu. Po prostu dobra morda z ciebie tak w skrócie pisząc. Dodam jeszcze, że w kwestii Moda nie chodzi głównie o to, żeby siedzieć na forum 24/7 tylko o to, żeby wykonać swoje dzienne obowiązki i po prostu zareagować gdy dana sytuacja tego wymaga. Dla mnie osobiście aktywność jest na dalszym planie, bo ktoś może siedzieć cały dzień, ale guzik zrobić, a ktoś drugi wbije na godzine-dwie i zrobi więcej niż ten no-life całodniowy. Więc myślę, że ty po prostu okażesz się taką osobą, że nie siedzi dużo, ale za to dużo zrobi. Myślę, że podołasz na tej randze, więc ode mnie leci tak. 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Ogólnie podanie dobrze napisanie, pod względem wieku jesteś najlepszym kandydatem. Aktywność trochę słaba ale można to poprawić, nie wiem jak jest z Twoją jakby "rozpoznawalnością" wśród użytkowników forum, bo na przykład ja nie za bardzo wiem kim jesteś hehe. No ale jak na razie według mnie nie ma lepszego podania więc, można dać okres próbny ;). 2 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 2 Września 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 - mało dni na forum - nie znam za bardzo Cię, a w wymaganiu pisze żeby kandydatem była osoba która jest znana + chęci - /+ podanie krótkie, ale przekonywujące Jestem na razie na NIE Daj się poznać wtedy będę na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 3 Września 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 -10 dni na forum +podanie +wiek -aktywność -posty JESTEM ZA OKRESEM PROBNYM 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 4 Września 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 Pomimo niedawnego spadku Twojej aktywności, Twoje zaangażowanie w powrót na forum przez 2-3 godziny dziennie świadczy o Twoim zaangażowaniu i chęci wniesienia wkładu. Twoje skupienie się na utrzymaniu porządku na forum i monitorowaniu kultury postów dobrze pokrywa się z obowiązkami moderatora. Wspomniałeś że masz "spokojne i sumienne podejście" - co przekłada się na dobrą cechę Moderatora. Posiadasz posadę UBT i nie widzę żeby był jakikolwiek problem z tobą, ale Wielki (-) że jesteś mało rozpoznawalny na forum i taki jakby to powiedzieć.... (Cichy chłopak z kamuflażem) - Postaraj się być więcej aktywny i pokaż tą aktywność na forum. (Udowodnij że cichy chłopak zaskoczy administrację i będą zadowoleni) - Trzymam Kciuki Doświadczenie poprzedniego moderatora - Twoje wcześniejsze doświadczenie jako moderatora na innej platformie pokazuje, że masz wiedzę z pierwszej ręki na temat oczekiwań i obowiązków związanych z tą rolą. Cieszę się Ogólnie rzecz biorąc, Twoje podanie przedstawia Cię jako kandydata, który ma zarówno doświadczenie, jak i chęć podjęcia obowiązków moderatora. Mam nadzieję że nie będę żałował swojej wypowiedzi. -- Jestem na Okres Próbny Trzymaj się 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Polański Opublikowano 8 Września 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 + Chęci +/- Aktywność +/- Podanie NA nie Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 10 Września 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Przyjmuję na okres próbny 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 10 Września 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi