Użytkownik Drejson Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 1. Imię: Karol 2. Wiek: W listopadzie 17 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: do końca wakacji od 15 do 23, a po wakacjach więcej. 4. Co chciałbyś zmienić: na tą chwilę nic wszystko jest jak powinno być, ale jak coś mi wpadnie do głowy to będę się starał to zmienić na lepsze. 5. W czym chciałbyś pomóc: głównie w rozwoju forum i pomoc reszcie ekipy, bo są ewidentne braki w administracji. 6. Dlaczego akurat ty: ponieważ dużo osób na forum mnie zna z graczy i administracji, a ja jestem chętny pomóc na tym stanowisku. 7. Staż na forum: pół roku 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: nie 1 Tylko hejterzy powiedzą że alkocholik. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 +/- Wiek - staż - podanie nie powala - 10 dni online - posty Aktualnie jestem na nie Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 na nie skaczesz na rangi - posty - staz - Odnośnik do komentarza
Użytkownik Maroneek Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 +/- wiek - podanie na lizodupa jestem na nie Odnośnik do komentarza
Użytkownik V3nom^^ Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Idź sobie porównaj podania 2 kolegów poprzedników, że tobie nie jest wstyd wstawiać takie obsmarkane podanie, które wyglada jak podanie na admina, a nie moderatora Jak widzisz tylko otwarty dział na rangę to od razu podanie piszesz. Moim zdaniem i tak jesteś za młody na te rangę naciesz się tym co masz, a nie pchasz się na siłe aby kolorek mieć. Jestem na nie, moderator powinien tez przynajmniej 18+ mieć no i nie skakac na każda rangę która jest na forum. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Wiesz, że nic nie mam do Ciebie i wgl, ale jestem na NIE. Podanie na moderatora nie może tak wyglądać. Wydaję mi się, że rangi które aktualnie masz są jak na razie takim maksimum jakie możesz wyciągnąć. Uważam też, że po prostu nie poradziłbyś sobie na randze moderatora. "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Postarane to podanie na 0% to zupełnie jak twoje obecne szanse na moderatora. Nie widzę tego, że będziesz się starał na modzie jak do głupiego podania nie możesz poświęcić 5-10 minut. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi