Użytkownik UWUWEWUE Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Imię: Mateusz Wiek: 20 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałbym zostać opiekunem, ponieważ serwer nie ma żadnego opiekuna, jestem aktywnym adminem oraz graczem na serwerze, chcę aby serwer sie rozwijał. Wspomóc właściciela oraz administrację i myślę że przydam się Torf'owi i go odciąże od nadmiernych obowiązków. Chęć opieki nad serwerem, mam nadzieję, że spiszę się na owej randze. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: 5VS5 #3 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 8 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/UWUWEWUE03/ Coś o sobie: Mam na imię Mateusz interesuje się motoryzacją jestem miły, pomocny, kulturalny. Jestem osobą szczerą, wyrozumiałą i empatyczną. Staram się szukać rozwiązania, bez zbędnych konfliktów . 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 @ Admin CS:GO 5VS5 #3 zapraszam do wypowiedzi!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik yzzzuuuuz Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Bierzemy, chłopina zawsze aktywny codziennie prawie jest na serwie ogarnia komendy. Sympatyczny i też ogarnia w csie giereczke . Polecam Odnośnik do komentarza
Użytkownik Gumball Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 + wiek + chęci + sm ogólnie to ja jestem na tak chociaż za dużo czasu ze sobą nie spędziliśmy Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Z racji tego, że ja teraz nie mam zbyt dużo czasu a serwer potrzebuje opieki, podanie przyjmuje. Odbierz rangę oraz napisz do mnie na steam w celu dopełnienia paru spraw. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi