Premium NetaO RIP Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 1. Imię: Wiktor 2. Wiek: 22 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Staram się logować na forum codziennie i być na bieżąco z tym, co się tutaj dzieje. Niestety nie zawsze jest możliwość, żeby codziennie się logować, ale staram się wtedy wszystko nadrobić. 4. Co chciałbyś zmienić: Myślę, że rzeczy, jak i pomysły na zmiany przyjdą z czasem. Obecnie nic mi nie przychodzi do głowy, a nie ma sensu wymyślać czegoś na siłę. Jeżeli coś wpadnie mi do głowy napiszę o tym. 5. W czym chciałbyś pomóc: W utrzymaniu dobrej aktywności moderacji, przeglądaniu tematów, czy są zgodne z treścią oraz regulaminem forum, pilnowaniu porządku na forum oraz pomoc innym użytkownikom w bieżących sprawach. 6. Dlaczego akurat ty: Mam już doświadczenie na stanowisku moderatora co myślę jest dodatkowym atutem, mimo że z moją aktywnością ostatnio była gorsza wracam do żywych i powoli wszystko nadrabiam. Na pewno co będę mógł zapewnić z mojej strony to obiektywizm, gdzie żadna ze stron nie będzie miała wrażenia, że stoję za kimś bardziej. Powierzone mi obowiązki wykonuje systematycznie i sumiennie, żeby nie zostawiać żadnych wątpliwości co do mojej osoby. 7. Staż na forum: 20.10.2019 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: tak (nawet tutaj na sieci) 2 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Powiem tak, byłem pewien tego podania gdy tylko zobaczyłem twój ”powrót”. Jestem na wielkie NIE, do tej pory miałeś nas i forum głęboko w d*pie. Wszyscy kto chociaż trochę siedzą na tym forum wiedzą, że twój magiczny powrót był związany tylko z tym, że zrobiły się pustki w administracji oraz wiedziałeś, ze będzie otwarta ponowna rekrutacja. Lecisz tylko na rangę, nic więcej się dla ciebie nie liczy. Bo w takie przypadki jak wielki powrót, kilka godzin po tym jak poleciały degrady starej administracji to ja nie wierzę. NIE, NIE, NIE 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 2 Września 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 + wiek + staż + aktywność na forum - nie znam Cię, daj się poznać Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 3 Września 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 +wiek +podanie +10 dni na forum +aktywność +/- zachowanie JESTEM ZA OKRESEM PRÓBNYM 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 5 Września 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Uważam że istnieje kilka obaw i ograniczeń na tą posadę...... Przyznałeś, że Twoja aktywność jako moderatora była ostatnio gorsza. Chociaż stwierdziłeś, że „wracasz do życia”, oznacza to brak poświęcenia i niezawodności, które są niezbędnymi cechami moderatora. Na to miast wspomniałeś, że jako moderator zapewniłbyś obiektywizm i bezstronność. Nie podałeś jednak konkretnych przykładów ani doświadczeń na poparcie tego twierdzenia, pozostawiając pole do wątpliwości. Doceniam Twoje wcześniejsze doświadczenie jako moderatora, ale niezbędne jest spełnienie aktualnych oczekiwań i standardów naszego forum. Cenimy Twoją (stałą) albo i nie stałą obecnością ponieważ wróciłeś po przerwie a dokładnie 20 Sierpnia ale zachęcamy cię do pozostania aktywnym członkiem forum. ( Zaangażuj się więcej w Forum a na przyszłość możesz mieć szanse na posadę Moderatora. ) - Do tego chciałbym w skrócie wyjaśnić że przerwy i brak aktywności nie przekłada się na momentalną posadę Moderatora. Z tego co widziałem to rezygnowałeś z rangi Typer --> Powód: Brak chęci\weny\motywacji <--- "Dlatego nie widzę cię na posadzie Moderatora, myślę że będzie to samo." -- Jestem na Nie Trzymaj się 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Polański Opublikowano 8 Września 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 +Staż +/- Aktywność + Brak rang, więc dużo czasu na rangę moderatora Okres próbny Odnośnik do komentarza
Użytkownik NGU Opublikowano 26 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Skoro wróciłeś tylko po to, aby napisać podanie to nie widzę sensu dawania Ci szansy. Któryś z redaktorów powinien dostać szansę, Ty wykaż się najpierw większą aktywnością i spróbuj ponownie za jakiś czas. Póki co jestem na nie. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 28 Września 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi