Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Nick: @ FunnyPuma Imię: Przemek Wiek: 23 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Myślę, że 2 godziny dziennie będę w stanie przeznaczyć. W zależności od ilości wolnego czasu. Teraz będę pracował w innym systemie, przez co będę miał więcej czasu oraz będę częściej w domu. Uważam, że uda mi się wygospodarować odpowiednio ilość czasu, żeby pomóc redakcji. Opisz siebie: Jestem osobą miłą, spokojną. Staram się sumiennie wykonywać swoje obowiązki - przez ten fakt wolałem zrezygnować, żeby nie robić nic na siłę. Jestem również osobą bezkonfliktową i bezstronną, nie mam problemu radzić sobie, gdy dochodzi do takich sytuacji. Jeżeli zdarzy mi się zrobić błąd - przyjmuje krytykę oraz staram się poprawić, żeby nie popełniać tych samych błędów. Dlaczego akurat Ty?: Chciałbym pomóc redakcji oraz wrócić na to stanowisko. Zrezygnowałem przez brak czasu oraz przez życie prywatne, co doprowadziło również do utraty chęci, za dużo się działo. Jednak zmieniam pracę i jak wspomniałem wyżej - będę pracował w innym systemie, przez co będę miał trochę więcej czasu. Oprócz tego ustabilizowałem nieco swoje życie prywatne i mam chęci wrócić. Co z kolei wpłynie na to, jak będę wypełniał swoje obowiązki i nie powinno być sytuacji, gdzie będę robił coś "aby było". Byłem tu długo redaktorem i zawsze starałem się robić wszystko jak najlepiej, a także, żeby każda moja następna praca była coraz lepsza. Doświadczenie: Jak wspomniałem wyżej, byłem tu długo redaktorem i uważam, że mam niemałe doświadczenie. Ponadto wiem jak tutaj wyglądają obowiązki redakcji, więc bez problemu podołam powierzonym mi obowiązkom. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Ciężko jest mi to określić, ale myślę, że 8/10, tak żeby nie przesadzić. Nie ukrywam, że zdarza mi się popełniać błędy. Przykładowy wywiad/artykuł: Kontakt: Forum/Steam/DC 5 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Na tak +Wiek + miał już tutaj rangę i się spisywał +Doświadczenie 3 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 (edytowane) +Wiek +Staż ++Doświadczenie (był tutaj redaktorem) +znany wśród redakcji i użytkowników forum +konkretne podanie Jestem jak najbardziej na TAK Edytowane 28 Sierpnia 2023 przez Przyjaciel <3 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Jestem na TAK + dobre podanko + wiek + chęci do pomocy, a jak wiadomo brakuje + doświadczenie Pozdrawiam serdecznie ✊🏻 2 Odnośnik do komentarza
Premium YoungDziamal Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 +wiek +podanie +doświadczenie Na TAK 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi