Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Jaką masz propozycje?: Przywrócenie "zakładki" (nie wiem jak to nazwać) na forum dlaczego? Ponieważ brakuje tego na forum zawszę tam zaglądałem kto teraz jest "aktywny na forum" oraz brakuje mi tego w gazetce. Screenshot/Nagranie/Przykład: - Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SHAMPON Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Że o co ci konkretnie chodzi, bo nie czaje i pewnie nie tylko ja. Przecież masz na dole "KTO JEST ONLINE? ". A wszelkie aktywności masz rozbite na mniejsze bloki z prawej strony, które zawierają: Najnowsze posty Tematy Dział redakcji Wyróżnione Czas spędzony na forum Reputacje Statusy I inne gówna. Na chuj więcej? 1 tested22.mp4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Chodzi o to co zostało chyba zepsute o najaktywniejszych 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 9 godzin temu, SHAMPON napisał: Że o co ci konkretnie chodzi, bo nie czaje i pewnie nie tylko ja. Przecież masz na dole "KTO JEST ONLINE? ". A wszelkie aktywności masz rozbite na mniejsze bloki z prawej strony, które zawierają: Najnowsze posty Tematy Dział redakcji Wyróżnione Czas spędzony na forum Reputacje Statusy I inne gówna. Na chuj więcej? Chodziło mu o to: Wcześniej było, ale jak cały panel się wywalił to zamiast tego było dodane na sztywno top5 repki, a nie ten fancy blok z możliwością wyboru przedziału czasu Dodane. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi