Donator Dumbik Opublikowano 29 Sierpnia 2023 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 (edytowane) 1. Twój nick: Dumbik 2. Co chcesz zmienić: Chciałbym zmienić zestaw granatów z 1x HE 1x FB 1x smoke na 1x HE 2x FB 1x smoke 3. Dlaczego chcesz to zmienić: praktyczne, nie raz zapomni się dokupić flesha, w ekstremalnych przypadkach nie starcza gotówki 4. Link do pluginu (opcjonalnie): - Tak poza tematem mam pytanie - czemu spadochron przyciąga kilka razy mocniej do ziemi niż kiedyś? Edit#1: Vip oraz SVIP nie mają pełnego zestawu granatów @ LAN CIECHOCINEK 2K2 @ Trivor proszę o decyzję w tej sprawie Edytowane 6 Września 2023 przez Dumbik Odnośnik do komentarza
Użytkownik OSZKI Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 jak chcesz full granaty to svip a skok ze spadochronem to domyslam sie, ze przez to iz mozna bylo w bardzo szybki sposob zrashowac wszystko a tak jednak dzieki temu docierasz do pozycji ciut wolniej Odnośnik do komentarza
Użytkownik PROamator Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 23 minuty temu, OSZKI napisał: jak chcesz full granaty to svip a skok ze spadochronem to domyslam sie, ze przez to iz mozna bylo w bardzo szybki sposob zrashowac wszystko a tak jednak dzieki temu docierasz do pozycji ciut wolniej Svip nie ma też 2 FB 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Jestem na NIE 2FB dla SVIPA tak wiem, że my SVIPY nie mamy dwóch FB. Więc radzę dodać do SVIPÓW 2 granaty FB zamiast kupować 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Mi to w sumie obojętne, więc ani nie jestem za ani przeciw 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Z dwoma flashami od razu zrobi się za duży syf na serwerze. Już to przerabiałem na poprzedniej sieci, teraz jest tak jak powinno być. Jestem na NIE. 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 30 Sierpnia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Również jestem na Nie, ponieważ przez dodatkowy flesh będzie to utrudnienie dla drużyny CT. Rzucisz fleshe na longa tak CT nie ma co zrobić a wiemy jak działają te flesze. Natomiast po stronie CT na środek TT ma utrudnienie przy wyjsciu z respa. 1 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Qbikkk Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 dodaj sobie do userconfig.cfg bind "1" "slot1;flash;sgren" bind "2" "slot2;flash;sgren" bind "3" "slot3;flash;sgren" bind "4" "slot4;flash;sgren" Jezeli nie wypadnie ekstremalny przypadek to zawsze gdy wybierzesz bron z listy vipa kupisz tez fb i sg 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 29 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 @ Trivor 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 29 Października 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi