Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Witajcie na naszym celowniku tym razem znalazł się @ Hana_Montana Pytałem osób co sądzą o naszym zapracowanym redaktorem naszej sieci a o to są anonimowe odpowiedzi: Anonim Użytkownika nr. 1: Hana jest w porządku chłopakiem, ale kilka razy się na nim zawiodłem (np. sytuacja z mundialem). Tyle dobrego, że naprawdę się stara zatrzeć te sytuacje i liczę, że już nigdy nie odwali jakiegoś głupstwa. Anonim Użytkownika nr. 2: Hana dobrze zajmuje się swoim działem, codziennie dodaje jakieś ciekawostki jak i dba o redaktorów Anonim Użytkownika nr. 3: Według mnie Hana jest osobą bardzo pracowitą , nie jednokrotnie mi pomagał. Odwala kupę dobrej roboty na forum i wiem, że zasługuje na więcej, dlatego widzę go w roli moderatora. Mam nadzieję, że zostanie z nami jak najdłużej, mimo, że nie poznałem go jakoś bardzo to wydaje się osobą ogarniętą i bardzo sympatyczną. Pozdrawiam @ Hana_Montana Anonim Użytkownika nr. 4: Hejka. Na jego temat nie mogę powiedzieć żadnego złego słowa, pozytywna osoba, pomocna, bardzo dobrze spełnia swoje funkcje Anonim Użytkownika nr. 5: Wydaje się być w porządku osobą. Szanuję, że chce mu się robić te wszystkie tematy w redakcji, mi po tygodniu by się odechciało. Anonim Użytkownika nr. 6: Witam. Hana to bardzo dobry redaktor oraz sprawdza się jako naczelny. Pracowałem z nim dość długo w redakcji i nie było żadnych problemów. Chętnie pomoże w razie potrzeby. Spoko jest z niego osóbka oby tak dalej Anonim Użytkownika nr. 7: Myślę, że Hana jest spokojnym, miłym człowiekiem w swojej pracy redaktorskiej bardzo dobrze sobie radzi, pomaga nam redaktorom a my jemu. Tak Trzymaj @ Hana_Montana 🫵🏻 Pozdrawiam i Spełnienia Marzeń 🥳 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Dziękuję za szczere opinię. Staram być się jak najlepszym tym co robię i dziękuję, że mnie doceniacie ♥️ 5 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 27 Września 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi