Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Paweł Szmit

Boski Z Polski

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: @ Boski Z Polski
Nick oskarżonego: @ Paweł Szmit
Powód skargi: Nadużywanie przywilejów rangi (notatki w nieswoim dziale) oraz komentarz w podaniu bez 3 argumentów.
Opis sytuacji: Osoba oskarżona nadużyła uprawnień oraz napisała post łamiący ogólny regulamin forum.
Data i godzina zdarzenia: 02/09/2023
Miejsce zdarzenia:
https://strefaskilla.pl/temat/52369-moderator-cyferak/?do=findComment&comment=411902
https://strefaskilla.pl/temat/52369-moderator-cyferak/?do=findComment&comment=411871
Dowody:
image.thumb.png.5f7eeb4a0096d87d82e00101a4b52af3.png
Coś od siebie:

Cytat

3.21 Używanie notek dozwolone jest tylko w swoich działach (np. jeśli ktoś ma Opiekuna/Supporta/Właściciela danego serwera, to tylko tam może ich używać). Nie przestrzeganie zasady może grozić warnem (ostrzeżeniem).

oraz

Cytat

4.12 Posty, które ograniczać się będą do wypowiedzi 'tak' lub "nie" będą usuwane/ukrywane, powinny one posiadać minimum 3 argumenty.

• Ha ha 2
  • Przykro mi 2
  • Stały Bywalec

Serio? Ale masz nie równo pod sufitem 😂😂😂 Po za tym sprawa została rozwiązana, a ja zostałem pouczony :XD:

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Zasłużony

Za notatkę w nie swoim dziale otrzymał ostrzeżenie które od razu, że tak powiem ogarnął i odrobił. 

Co do posta w podaniu i jego argumentacji. Po przeczytaniu jego wypowiedzi uznałem, że na upartego znajdzie się tam te trzy argumenty które są wymagane, więc reakcji nie było żadnej z mojej strony. Nie raz wypunktowane wypowiedzi które zawierają pięć-sześć słów przechodzą, bo ktoś wypisze te trzy powody, a tutaj przynajmniej rozpisał się w tych biednych dwóch-trzech zdaniach. 

Tak czy siak dostałby wpierw notatkę informującą, że post jest do poprawy i na to poprawienie miałby 24h = jeżeli nie poprawi się posta w tym czasie zostaje on wtedy ukryty, a autor "może", ale nie musi otrzymać ostrzeżenie od moderatora/administracji. Tutaj to już głównie zależy czy zdarza się to u danej osoby nagminnie czy był to po prostu jednorazowy przypadek.

No i wiadomo od samego moderatora jakie działania podejmie. 

Z tego co widzę, to post również został przez niego poprawiony, więc na przyszłość będzie wiedział, że trzeba się trochę bardziej starać jak chodzi o wypowiadanie się w podaniach tak aby były te trzy twarde argumenty.

Odrzucam. 

• Lubię to! 3

spacer.pngspacer.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]