Użytkownik Boski Z Polski Opublikowano 3 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 Twój nick: @ Boski Z Polski Nick oskarżonego: @ Paweł Szmit Powód skargi: Nadużywanie przywilejów rangi (notatki w nieswoim dziale) oraz komentarz w podaniu bez 3 argumentów. Opis sytuacji: Osoba oskarżona nadużyła uprawnień oraz napisała post łamiący ogólny regulamin forum. Data i godzina zdarzenia: 02/09/2023 Miejsce zdarzenia: https://strefaskilla.pl/temat/52369-moderator-cyferak/?do=findComment&comment=411902 https://strefaskilla.pl/temat/52369-moderator-cyferak/?do=findComment&comment=411871 Dowody: Coś od siebie: Cytat 3.21 Używanie notek dozwolone jest tylko w swoich działach (np. jeśli ktoś ma Opiekuna/Supporta/Właściciela danego serwera, to tylko tam może ich używać). Nie przestrzeganie zasady może grozić warnem (ostrzeżeniem). oraz Cytat 4.12 Posty, które ograniczać się będą do wypowiedzi 'tak' lub "nie" będą usuwane/ukrywane, powinny one posiadać minimum 3 argumenty. 2 2 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 3 Września 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 Serio? Ale masz nie równo pod sufitem 😂😂😂 Po za tym sprawa została rozwiązana, a ja zostałem pouczony Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 3 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 Za notatkę w nie swoim dziale otrzymał ostrzeżenie które od razu, że tak powiem ogarnął i odrobił. Co do posta w podaniu i jego argumentacji. Po przeczytaniu jego wypowiedzi uznałem, że na upartego znajdzie się tam te trzy argumenty które są wymagane, więc reakcji nie było żadnej z mojej strony. Nie raz wypunktowane wypowiedzi które zawierają pięć-sześć słów przechodzą, bo ktoś wypisze te trzy powody, a tutaj przynajmniej rozpisał się w tych biednych dwóch-trzech zdaniach. Tak czy siak dostałby wpierw notatkę informującą, że post jest do poprawy i na to poprawienie miałby 24h = jeżeli nie poprawi się posta w tym czasie zostaje on wtedy ukryty, a autor "może", ale nie musi otrzymać ostrzeżenie od moderatora/administracji. Tutaj to już głównie zależy czy zdarza się to u danej osoby nagminnie czy był to po prostu jednorazowy przypadek. No i wiadomo od samego moderatora jakie działania podejmie. Z tego co widzę, to post również został przez niego poprawiony, więc na przyszłość będzie wiedział, że trzeba się trochę bardziej starać jak chodzi o wypowiadanie się w podaniach tak aby były te trzy twarde argumenty. Odrzucam. 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 3 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi