Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

#64 Wywiad z hadezbtw

Hana_Montana

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

Wywiad z @ hadezbtw

image.png.873a91f1102cf0f379f1c2d5823aeac9.png

dfg.gif.9115a7e4eb99ed8678cdbb342bd4c08f.gif

Pytający ---> @ Hana_Montana

Odpowiadający ---> @ hadezbtw

dfg.gif.9115a7e4eb99ed8678cdbb342bd4c08f.gif

Cześć, miło mi, że zgodziłeś się na wywiad. Na początek, proszę o kilka słów o sobie. Możesz powiedzieć nam, jak nazywasz się, ile masz lat i skąd pochodzisz?

Mam na imię Filip. Będę miał 16 lat w październiku i jestem z Krakowa

Masz 16 lat i już pełnisz funkcje administratora na dwóch serwerach oraz redaktora na forum. Jak zamierzasz pogodzić te obowiązki z nauką w szkole?

Wydaje mi się, że jakoś dam rade, leczkolwiek nie wiem jeszcze jak. Do tego dochodzą mi treningi i obawiam się, że czasem będę mógł mieć z tym problem, jednak mam taki plan by godziny na administracji wyrabiać wieczorami lub w weekendy, a o redakcję się nie obawiam.

Co trenujesz?

Trenuje koszykówkę od roku na pozycji rozgrywającego w drużynie U-17 Wisły Kraków.

Od jak dawna trenujesz koszykówkę i dlaczego koszykówka, a nie na przykład piłka nożna?

Trenuje koszykówkę od roku. Dlaczego koszykówka a nie noga? Kontuzje. Kilka lat temu trenowałem piłkę nożną jednak zerwanie przyczepu w biodrze dobiło mnie psychicznie przez co odpuściłem, bo obawiałem się dalszych kontuzji. Mimo to obecnie dalej mam spore problemy między innymi z prawą kostką, którą skręciłem 3 razy w przeciągu półtorej roku.

Ile masz treningów tygodniowo?

Teraz w wakacje mieliśmy przerwe, lecz w trakcie sezonu 3 treningi kosza i jeden trening motoryki.

Zmieniając temat koszykówki, czy masz rodzeństwo?

Jeśli zaliczamy przyszywane rodzeństwo to tak, mam brata.

Powiedz, nam czym się interesujesz, jakie masz hobby?

Tak jak już wspomniałem gram w kosza, poza tym lubię na co dzień słuchać muzyki, a bez słuchawek nigdzie się nie wybieram. Tak to jak większość osób lubię pograć na komputerze w cs'a, lola i wiele innych gierek.

Jakiego gatunku muzyki słychasz?

W głównej mierze amerykańskiego rapu i trapu, luźniejszej muzyki i czasem polskiego rapu.

Jakich artystów słuchasz najczęściej w przypadku rapu Amerykańskiego i Polskiego?

W przypadku amerykańskiej sceny są to twórcy tacy jak: Kendrick Lamar, Yeat, Playboi Carti, $uicideboy$, 21 Savage i Lil Uzi Vert. Natomiast w przypadku polskiego rapu słucham twórców takich jak: Fukaj, Jan-Rapowanie, Chivas, SBM, czasem jednak mam takie nawroty w głowie gdzie mam chęć posłuchać nostalgicznych twórców takich jak: ZBUKU, Paktofonika, Pezet.

A jakbyś musiał wybrać najlepszy jeden kawałek z polskiego i amerykańskiego rapu to jaki to, by był?

Kiedyś z amerykańskiego rapu wybrałbym napewno jakąś piosenke Kendrick`a np.: Pride. Lecz na ten moment jeśli chodzi o amerykańską scenę wybrałbym TELEKINESIS od Travisa Scotta, mimo że jest to utwór z tamtego miesiąca. Natomiast z Polskiej sceny wybrałbym Fukaj - Balon. Zazwyczaj jeśli chodzi o polski rap słucham piosenek z jakimś przekazem, a ta piosenka ma bardzo fajny przekaz życiowy, który może dać jakieś namyślenia.

Wspomniałeś też, że grasz w ligę. Jaką posiadasz aktualnie rangę i na jakiej linii grasz oraz jaki jest twój main?

Obecnie znajduję się w Platynie 3. Gram na midzie i moim mainem jest Katarina/Akali.

Jaka była twoja największa ranga?

Platyna 1

Wspomniałeś, że trenujesz koszykówkę. Czy dodatkowo regularnie odwiedzasz siłownię?

Kiedyś tak. Niestety obecnie strasznie zaniedbałem pod koniec roku szkolnego jak i w wakacje, jednak planuje od października zacząć znów chodzić regularnie.

Jakie są Twoje ulubione ćwiczenia na siłowni i dlaczego je lubisz?

Zaliczam się do małego grona, które katuje nogi. Bardzo lubię ćwiczenia na nogi takie jak: Leg-press, Przysiady ze sztangą, Martwy ciąg. Mimo to nigdy nie zapominam o górnych częściach ciała takich jak klata, łapy oraz plecy. Na te części lubię: Wyciskanie na ławie, podciąganie nadchwytem, Wiosłowanie sztangą przy pochyleniu. Lubię je dlatego, że jako osoba trenująca kosza muszę mieć silne nogi i dobrą budowę ciała.

Czy masz jakieś porady dla osób, które dopiero zaczynają swoją przygodę ze sportem i fitnessem?

Róbcie to z pasją. Mimo postawy i swojej siły bawcie się tym i czerpcie z tego jak najwięcej frajdy. Nigdy się nie poddawajcie i dążcie do celu!

Byłeś kiedyś za granicą? Jeśli tak, to gdzie?

Miałem okazję być kilka razy. Między innymi w tym roku na wakacjach byłem w chorwackiej miejscowości o nazwie Pula, poza tym zwiedziłem włoską Genoe i to tyle z miejsc wartych uwagi.

A który kraj ma najbardziej niezwykłą kulturę?

Zdecydowanie Japonia. Interesuję się tamtą kulturą i poza fascynującą kulturą mają przepiękne krajobrazy jak i cały kraj.

A co Twoim zdaniem sprawia, że Polska nie jest często odwiedzana przez turystów? Czego nam brakuje?

Niczego. Uważam, że nasz kraj ma świetną kulturę, ładne krajobrazy. Według mnie wcale nie jest mało turystów, jeśli chodzi o większe miasta typu Kraków. Można tu spotkać co krok jakiś turystów z różnych krajów jak i kultur.

Jakie masz plany na przyszłość? Czy planujesz pozostać w Polsce i pracować, czy może masz zamiar wyjechać za granicę?

Był plan by pojechać do niemczech gdzie chciałbym sobie dorobić, jednak plany się pokrzyżowały. Jako tako teraz planuję dokończyć technikum i tu pójść na studia związane z moim kierunkiem w Rzeszowie.

Co cię skłoniło do napisania podania na redaktora?

Chciałem bardziej zaangażować się w rozwój forum i ułatwić pracę reszcie redakcji.

Składałeś już podanie na typera, ale niestety zostało odrzucone? Planujesz spróbować jeszcze raz?

Wydaje mi się, że raczej nie. Obecnie doszedł nowy typer @ tomori , który dobrze się spisuje tam, a poza koszykówką i piłką nożną nie ma tam dla mnie ciekawej roli.

Kogo na forum najbardziej podziwiasz?

Ciebie i @ LAN CIECHOCINEK 2K2 . Oboje wkładacie multum pracy, by nasze forum się rozwijało i budowało dobrą społeczność.

Jest otwarta rekrutacja na moderatora forum zamierzasz składać podanie?

Musiałbym się nad tym zastanowić. Jest to bardzo odpowiedzialna rola, ale myślę, że kiedyś może przyjdzie na to czas.

~~~~~ Parę szybkich pytanek ~~~~~~

Pająk czy Wąż

Pająk

Złoto czy Srebro

Złoto

Noc czy Dzień

Noc

Pies czy Kot

Kot

Morze czy Góry

Morze

Pizza czy Kebab

Kebab

Ketchup czy Majonez

Ketchup

Cola czy Pepsi

Cola

Instagram czy Tiktok

Instagram 

Truskawki czy Maliny

Truskawki 

Chcesz kogoś pozdrowić na koniec wywiadu?

@ tomori i @ lenia . Dwóch moich przyjacieli i jednocześnie dwóch najlepszych adminów only awp#2.

Edytowane przez Hana_Montana
  • Lubię to! 2
  • Super 3

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Stały Bywalec

Ujdzie :majorok: a mnie nie pozdrowił :smoge:

• Super 2

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Użytkownik

baner (2).png

sygnatura.gif.630f32a18fab12e10a4b52a1207ac4be.gif.9c6e88d78c2731f0488115e488a39fde.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]