Premium NetaO RIP Opublikowano 3 Września 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 Twój nick: @ NetaO Nick oskarżonego: @ Torf Powód skargi: Prowokowanie innych użytkowników, dawanie się prowokować przez innych użytkowników, niska kultura osobista jak na posiadaną rangę na forum. Opis sytuacji: Użytkownik @ Torf Posiada rangę moderatora CB, gdzie, pełniąc tę rangę powinien mieć wysoką kulturę osobistą niestety tego mu brakuję co widać na zdjęciach niżej. @ Torf powinien pilnować porządku na czacie, moderować go, ucinać zbędne dyskusje, unikać gówno burzy, nie wdawać się, się w dyskusję z innymi, nie prowokować innych oraz samemu nie dać się prowokować. Niestety wielu z tych rzeczy nie spełnia co widać niżej na zdjęciach. Nie interesuje mnie tłumaczenie, że to było na żarty, czy że ktoś Cię sprowokował od tego masz tę rangę, żeby kontrolować ten czat i szybko rozwiązywać problemy, a nie robić jeszcze większy syf, jak ostatnio. Fajnie jest mieć kolor, ale gdy sytuacja robi się ciężka i napięta nagle @ Torf nie wie, co robić i w większości przypadków kończy się to tym, że wchodzi z kimś w dyskusję, używa masy wulgaryzmów i potem ucieka z czatu. Czy tak się powinien zachowywać moderator CB? Moim zdaniem @ Torf nic się nie zmienił tylko trochę ranga go hamuje przed tym, żeby pokazać swoje prawdziwe ja, choć nie zawsze mu się to udaję. Finalnie uważam, że nadal @ Torf jest dzieckiem, które szuka zaczepki i lubi prowokować innych, a gdy się pali ucieka i wraca za parę godzin. Data i godzina zdarzenia: 28.08.2023 - 20:00 Miejsce zdarzenia: CB Dowody: niżej Coś od siebie: Myślę że będą wyciągnięte konsekwencje z zaistniałej sytuacji. @ Dusia w skardze jest wspomniane "prowokowanie przez innych" a nie tylko przez torfa. ssy daję osoby na którą jest skarga więc nie wiem o co chodzi. Tak off top zaskakuje mnie twoja aktywność jest lepsza niż czasów administratora. @ Dusia po drugie nie widzę nigdzie prowokacji @ LAN CIECHOCINEK 2K2 z tego co widzę napisał tylko o braku czytania ze zrozumieniem a @ Torf wyjeżdża z tekstem "kurwa zjebie" o czym my dyskutujemy tutaj? @ Torf Z dupy jest twoja odpowiedź ale czego się można spodziewać. ss'y są na osobę na którą napisałem skargę ponieważ nie podoba mi się twoje zachowanie. Nie interesuję mnie czy to administrator czy zwykły użytkownik nie umiesz się zachować, dajesz się prowokować i prowokujesz innych nie szukaj na siłę wymówek nawet @ HAWAJSKA napisał Ci żebyś napisał skargę jeżeli ktoś Cię prowokuje itp a nie dajesz się prowokować i wyzywasz innych. Co do wypowiedzi pod moim podaniem nie mam 14 lat żeby się tym przejmować tym bardziej twoją osobą. Nie pierwsze przyjęte lub odrzucone podanie za długo siedzę na forach żeby glos na nie aż tak mnie zabolał jak twierdzisz. @ Torf Skończ pisać głupoty i się nie ośmieszaj. Jakie rozciągnięte w czasie? Od 20:05 do 20:15 to jest rozciągnięcie w czasie? niżej masz całe ssy. Widzisz nawet teraz kłamiesz i próbujesz się wybielić. 5 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Września 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 Jak sie daje skriny to z całej sytuacji, a nie to co pasuje wyciąć, wyższy sam go sprowokował i podszczypał zresztą jak nie pierwszy raz co sam Wspomniał torf, tylko chyba jeszcze nie wpadł na skirnowanie dowodów i pisanie skarg co by mu bardziej przysłużyło niż takie płakanie na SB, bo wiadomo ze sie jemu oberwie mimo ze nie on zaczął 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 3 Września 2023 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 Skarga z dupy, jak dajesz ssy to daj całej rozmowy, a nie same brudy na mnie. Po drugie sytuacja miała miejsce z administratorem forum, gdzie on jakoś nie miał większych problemów z tym co napisałem. Jak masz żal za wypowiedz w twoim podaniu, to po prostu to napisz a nie szukasz tak zwanego kija do tyłka. Edit:/// Zapomniałem dodać, ze tak kłujace cię w moich wpisach przekleństwa były rozciągnięte w czasie, ale oczywiście zdjęć z godzinami nie pokazałeś 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik qriqriqri Opublikowano 3 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 (edytowane) świrku czego ty oczekujesz od dzieciaka z 05 z takim czymś hahahah xd ps. mnie bardzo irytują przeklenstwa na cb i mam nadzieje ze torf zostanie ukarany dziekkkkkkkkkkkki Edytowane 3 Września 2023 przez qriqriqri 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 3 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 6 godzin temu, Torf napisał: Po drugie sytuacja miała miejsce z administratorem forum, gdzie on jakoś nie miał większych problemów z tym co napisałem. Tyle. "Chcącemu nie dzieje się krzywda". Z torfem jakąś tam relację koleżeńską mam i wiemy na co możemy sobie pozwolić by na siebie nie zacząć wjeżdżać na poważnie. Na chatboxie można przeklinać więc to też nie problem. Jedyne do czego mógłbym się przyczepić to spokojne reagowanie w sytuacjach tego wymagających, ale w temacie nie ma na to dowodów i bazuję tylko na swoich obserwacjach więc tej skargi nie jestem w stanie przyjąć. Jeszcze bym chciał się odnieść do odpowiedzi jednego z użytkowników wyżej. 7 godzin temu, Dusia napisał: Jak sie daje skriny to z całej sytuacji, a nie to co pasuje wyciąć, wyższy sam go sprowokował i podszczypał zresztą jak nie pierwszy raz co sam Wspomniał torf, tylko chyba jeszcze nie wpadł na skirnowanie dowodów i pisanie skarg co by mu bardziej przysłużyło niż takie płakanie na SB, bo wiadomo ze sie jemu oberwie mimo ze nie on zaczął Jeśli się przyczepiasz do dawania skrinów z całej sytuacji to wypadało by też je wrzucić od początku rozmowy, czyż nie? Co do reszty napisałem wyżej i w sumie @ Torf również napisał podobnie, co już przytoczyłem na samym początku posta. Powiem wprost; nie będę tolerował szpileczek w moją stronę. Nie podoba Ci się moje zachowanie to ty napisz skargę, a nie "czyścisz sobie rączki" żeby inna osoba ją napisała. 2 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 3 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi