Premium _sss_ Opublikowano 3 Września 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 Imię: Bartek Wiek: 15 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Były opiekun zrezygnował, wiec postanowiłem spróbować. Może i nie mam doświadczenia jeśli chodzi o bycie opiekun serwera go ale jednak posiadam opiekuna na DC. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: OM3 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie wiem czy to się jakoś ma do tego lecz jestem opiekuna na DC Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7/10 jeśli czegoś nie będę umiał na pewno szybko się nauczę Wsparcie finansowe (TAK/NIE): zależy jaka to kwota i co ile musiałbym płacić Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/sadgetenodstrefy/ Coś o sobie: Mam na imię Bartek, od małego uprawiam sport, w zasadzie to każdą dyscyplinę chociaż raz spróbowałem. Na ogół jestem osobą oponową i bezkonfliktową, a jeśli już jestem w jakiś konflikt zamieszany, to staram się go rozwiązać w sposób kulturalny, szybko uczę się nowych rzeczy więc na roli opiekuna to chyba istotna zaleta. Wiem że mój wiek może nie przekonywać czy dam rade sprawdzić się w tej roli lecz ośmielę się powiedzieć ze w tym przypadku wiek nie określa mnie w sposób jednoznaczny. 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 3 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 @ Admin CS:GO ONLY MIRAGE #3 zapraszam do wypowiedzi 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 3 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 na nie pchasz sie wszedzie na rangi nie widze Cie w roli opiekuna wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Maroneek Opublikowano 3 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 (edytowane) wiek +/- widze cie jako na opiekuna bo jak ogarniasz dc to napewno ogarniesz serwer doświadzenie + jestem na tak Edytowane 3 Września 2023 przez Maroneek 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 3 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 Współpracuję z @ Sadgee od momentu mojego dołączenia do forum. W ciągu tego czasu nie zauważyłem żadnych nieodpowiednich zachowań ani nieuczciwych działań z jego strony. Zawsze dąży do osiągnięcia najwyższej jakości w swoich działaniach, jest pomocny i potrafi przyznać się do swoich błędów. To godne podziwu, zwłaszcza w jego wieku. Dlatego wyrażam pełne poparcie dla jego kandydatury na opiekuna serwera, ponieważ wiem, że jest w stanie sprostać tym obowiązkom, szczególnie po poprzednim opiekunie. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik chudencki Opublikowano 4 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 +/- wiek +/- doświsdczenie + aktywność + chęć pomocy graczom + zainteresowanie serwerem Bardzo często widuje @ Sadgee na OM3 a więc jego aktywność oraz dążenie do jak najlepszej jakości serwera w postaci pozbywania się nieuczciwych graczy jest bardzo dobre na kandydature na opiekuna. Jest miły oraz rozwiązuje wszelkie zaistniałe afery na serwerze. Jestem na TAK 1 1 nie badz taki fifara zycie tu abrakadabra Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Września 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Napisz pw 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 12 Września 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi