Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[MODERATOR] - FunnyPuma

FunnyPuma

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Imię: Przemek
2. Wiek: 23 w październiku
3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Staram się poświęcać się forum odpowiednią ilość czasu. Nie jest to stała ilość, zależy od dnia i obowiązków w życiu prywatnym. Przeważnie zawsze kiedy jestem na laptopie forum mam odpalone w tle i patrzę co się dzieje. Dodatkowo forum odwiedzam również mobilnie. Nie będzie problemu z czasem, żeby wypełniać obowiązki moderatora.
4. Co chciałbyś zmienić: Na ten moment nie widzę nic do zmiany w zakresie roli moderatora. Jeżeli wpadnie mi coś do głowy, napiszę o tym.
5. W czym chciałbyś pomóc: Z racji, że aktualnie jest mało moderatorów, chciałbym pomóc im w wypełnianiu ich obowiązków. Poprawianie i edycja tematów zgodnie z regulaminem. Trzymanie porządku na forum oraz pomagać użytkownikom.
6. Dlaczego akurat ty: Zawsze to jest dobre pytanie. Tak, jak wspomniałem wyżej - brakuje moderatorów. W związku z czym nasunęło mi się pytanie - "czemu by nie spróbować?". Na forum spędzam trochę swojego czasu i jestem aktywną osobą. Zawsze swoje obowiązki staram się wypełniać jak najlepiej, nie zawsze mamy do czynienia z łatwą sytuacją, z której wyjście jest oczywiste. Nie mniej jednak, jestem w stanie znaleźć wyjście z każdej sytuacji. Co jest moim zdaniem przydatne, jeśli mamy do czynienia z rolą moderatora. Jestem osobą kulturalną, spokojną, staram się unikać konfliktów - jeżeli już dojdzie do takowej sytuacji, podchodzę spokojnie do sprawy i rozmową łagodzę sprawę. Można ze mną porozmawiać na każdy temat oraz pożartować. Nie mam problemu z przyjęciem krytyki, co do moich działań, a także zachowań. Staram się iść do przodu, żeby każde wykonywane przeze mnie zadanie, było coraz lepiej wykonywane. 
7. Staż na forum: Konto mam od 26 lipca 2022r.
8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak, byłem. Na innej sieci posiadałem dłuższy czas rangę moderatora. Dodatkowo tutaj jestem redaktorem oraz miałem okazję pełnić funkcję typera. Funkcję moderacyjne mam ogarnięte i w razie akceptacji podania nie będę miał problemów z tą rangą. Miałem również możliwość pełnić funkcje moderacyjne w starszych czasach, kiedy fora były na php by Przemo.  

• Super 1

sygnatura.gif.630f32a18fab12e10a4b52a1207ac4be.gif.9c6e88d78c2731f0488115e488a39fde.gif

• Stały Bywalec

Jestem na TAK

+ dobrze radzisz sobie w redakcji, myślę że tutaj też dałbyś sobie radę.

- co chciałbyś zmienić? - to jakiś żart? Nic!? 

- 10 dni online 

+ wiek 

+ doświadczenie 

• WTF 1

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Sponsor
SPONSOR

Także tak , biorąc pod uwagę obecną sytuację związaną z niedoborem moderatorów, niezwykle ważne jest, abyśmy mieli osoby, które mogą skupić się przede wszystkim na podstawowych obowiązkach na danym stanowisku. W Twoim przypadku korzystne byłoby, gdybyś skoncentrował się na roli redaktora,  ponieważ nie całe 7 dni posiadasz  tą posadę, a możesz zabłysnąć swoją wiedzą. Natomiast chcę podkreślić, że Twoja gotowość do akceptowania krytyki oraz spokojne i unikające konfliktów to cechy godne pochwały dla stanowiska moderatora. 

Natomiast napisałeś w podaniu  że masz doświadczenie jako moderator w innej sieci, a tutaj pełnisz  rolę  jako redaktora. Chociaż Twoje doświadczenie jest cenne to i tak chciałbym podkreślić, że obecna rola redaktora wydaje się bardziej odpowiednia dla Ciebie.  Skup się na jednej posadzie i przekonaj Administrację że będziesz gotów pełnić rolę jako Moderator. 

-- Jestem na NIE 

Trzymaj się :mlady:

• Wow! 1

F59qQPh.gif.d5abfd58052e8642e5cfbffee124db7f.gif

🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany.
🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀
Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużony

Spróbuj ponownie w następnej rekrutacji. 

Zajmij się na ten moment redaktorem i w next rekru na pewno będziesz miał większe szanse. Na ten moment byli po prostu lepsi na to stanowisko. 

spacer.pngspacer.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]