Użytkownik qriqriqri Opublikowano 5 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 1. Nick: qriqriqri 2. Kto nadał warna: @ LAN CIECHOCINEK 2K2 3. Czas: 04.09 00;36 4. Powód: Spam 5. Dowody/SS: niepotrzebnie napisałem durny komentarz pod skargą torfa, przepraszam i obiecuję, że taka sytuacja się już nigdy więcej nie powtórzy. 2 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 5 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 10 godzin temu, qriqriqri napisał: niepotrzebnie napisałem durny komentarz pod skargą torfa, przepraszam i obiecuję, że taka sytuacja się już nigdy więcej nie powtórzy. To tak u nas nie działa. Nie jesteś świeżym użytkownikiem na forum, ba jesteś adminem od prawie pół roku więc wypadałoby znać zasady panujące na forum. Szczególnie jeśli w jakimś stopniu je reprezentujesz. Nie mam nic więcej do dodania; post był mocno nie na miejscu więc zostałeś ukarany. @ Trivor 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 13 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Pozwolę sobie ogarnąć to odwołanie, bo dla mnie sprawa jest dość jasna i oczywista. W dniu 5.09.2023 o 11:37, qriqriqri napisał: niepotrzebnie napisałem durny komentarz pod skargą torfa Trzeba myśleć o takich rzeczach przed dodaniem bezsensownego i nic nie wnoszącego posta w skardze. Tak na prawdę, to sam się przyznałeś w swoim odwołaniu, że twój komentarz był durny, więc warnik jak najbardziej nadany słusznie zwłaszcza, że nie jesteś nowym użytkownikiem na forum. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 13 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi