Użytkownik Vertial Opublikowano 6 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 (edytowane) Twój nick na serwerze: koks Nick admina banującego: @ chudencki Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: 09-06-23 19:01 Serwer na którym dostałeś bana: mirage #3 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Szybko poszło. Witam ponownie sytuacja taka jak zawsze, tylko tym razem nie jestem w sumie pewny, która akcja była wyznacznikiem tej jakże smutnej decyzji. Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:0:645530260&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/ajshidjkhdashkjdsahkjads Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:Disconnect: You have been banned by this server, check https://strefaskilla.pl for more info. Mam nadzieję, że tym razem ten admin obroni honor administracji i chociaż będzie mu się chciało rozpisać demo. Widziałem jeszcze, że @ cristopher ponownie chciał zostać adminem. Pisał, że się zmienił itp. i się tak zastanawiam czy admin powinien obrażać innych graczy od "jebanych stulej odjebanych" "kurew na cheatach" bez 100% dowodów po obejrzeniu dema (Patrząc na moje poprzednie odwołanie to nawet tego nie potrafi) Także z góry odradzam dawania kolejnej szansy temu koledze na roli jaką jest administrator. Edytowane 6 Września 2023 przez Vertial 5 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 6 Września 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 @ chudencki teraz twoja kolej, 24h 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik chudencki Opublikowano 6 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 (edytowane) Cześć, widzę że jesteś stałym bywalcem owego działu, a więc tak. Pierwszym punktem z demka jest cała rozgrzewka, dawałeś tam dobre strzały co mnie poprostu zdziwiło. 5:28 - Akcja z typem z jungli. Wydaje mi się że nie zauważyłeś owego delikwenta i fakt że szedł na shifcie był bardzo nieprzekonujący do twojej osoby. 10;15 - bardzo chaotyczny pick na drabinkę po którym że tak powiem na bunnyhopie wleciałeś prosto w gracza. (Pisząc na bh nie mam na myśli skryptu) 11;55 Tu tak samo, bardzo energiczne i chaotyczne sprawdzanie miejscówek, sprawdzenie tej ninjy zaciekawiło mnie. Od samej rozgrzewki było na ciebie mnóstwo reportów, a więc dłuższy czas cie obserwowałem. Wolę zbanować osobę co do której mam podejrzenia i wyjaśnić sytuację na forum niż odpuścić i narazić serwer na niszczenie rozgrywki przez Cheatera. Możliwe że poprostu jesteś kotem faceita lub globalem na mm a serwery społeczności nie oddają ci tego poziomu którego sobą reprezentujesz ale zawsze lepiej się pomylić niż zlekceważyć zagrożenie. Pozdrawiam i miłego wieczorku życzę //edit Dodam jeszcze tylko że dość mylący był także twój profil steam bez prime. Ale cóż, po tych elementach które dostrzegła moja osoba pada mi na język jedynie jedno powiedzenie „wygląda jak pionek a to nie byle zawodnik” @ Vertial Edytowane 6 Września 2023 przez chudencki 1 nie badz taki fifara zycie tu abrakadabra Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vertial Opublikowano 6 Września 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 Dziękuje za szybką rozpiskę i ogólnie to szanuje za podejście, bo jest wiele adminów co tak o po prostu wychodzą, gdy deklasuje przeciwników na serwerze. 5:28 - Tak zwany gamesense. Jak możesz zauważyć wcześniej enemy "BLYAT" zabił mojego teammate na A oraz bomba była zaplantowana już na B, więc naturalnie musiał On przyśpieszyć. Czekałem, aż wyjdzie bo przez chwilę widoczna była noga przeciwnika, a dokładnie prawy dolny róg venta. (W tym czasie mój teammate dał radę zabić zioma z BS'a, gdyby sytuacja byłaby inna to musiałbym się odwrócić i najprawdopodobniej zostałbym zabity w plecy) 10:15 - Wyraźnie słychać, że enemy ucieka w stronę kuchni/elektryka. Dlatego też podczas bunnyhopa trzymam całą lewą stronę. (Pod koniec zrobił też single-stepa, ale to już mniej ważny aspekt) 11:15 - Chaotyczne sprawdzanie jest spowodowane tym, że nie miałem zielonego pojęcia gdzie dokładnie znajdował się przeciwnik. Sprawdzając ninję zauważyłem kawałek modelu przeciwniczka. Lekkie zdziwienie idealnie pokazuje moja reakcja. Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 6 Września 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 W rozgrzewce nic nie zauważyłem 5:28 - Wiedział że jest typ na plecach bo teammate zginął wcześniej -B 10:15 - Słyszał, że ucieka, to biegł za nim -B 11:55 - -B Ale nudy ps. błagam przestańcie się sugerować profilem, za każdym razem jest to samo. Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 6 Września 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi