Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

#66 Wywiad z tomori

hadezbtw

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Wywiad z @ tomori
wywiad1.png.c3e68b4001139a158de990619e84ef20.png

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Pytający - @ hadezbtw

Odpowiadający - @ tomori
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Hej, bardzo miło mi, że zgodziłeś się na przeprowadzenie wywiadu. Przedstaw się i opowiedz nam kilka słów o sobie. Możesz się przedstawić nam, jak masz na imię, ile masz lat i skąd jesteś?
Hejka, mam na imię Filip, w lipcu tego roku skończyłem 16 lat oraz pochodzę z Płocka.

Masz 16 lat i jesteś administratorem na dwóch serwerach i typerem od działu piłki nożnej. Czy nie sprawia ci to żadnych kłopotów i jak chcesz pogodzić obowiązki szkolne z tymi funkcjami?
Na pewno nie będzie łatwo pogodzić ze sobą typera i admina na dwóch serwerach naszej sieci, lecz wydaję mi się, że podołam temu zadaniu. Co do szkoły, to będę miał tak samo wywalone jak w poprzednim roku szkolnym więc nie powinno być problemu.

Czym się interesujesz i co lubisz robić w wolnym czasie?
Moimi głównymi zainteresowaniami są gry komputerowe, ping pong, kultura japońska oraz oglądanie anime. Te wszystkie rzeczy sprawiają, że czuje się szczęśliwy, pozwalają mi się zrelaksować oraz zażegnać uczucie pustki, które czasami mi doskwiera. Natomiast mój wolny czas najbardziej lubię spędzać z moimi przyjaciółmi z serwera awp #2. Są to ludzie, którym możesz pogadać o wszystkim, zwierzyć się im oraz szukać pomocy i wsparcia w trudnych chwilach. Czuje się przy nich komfortowo i nie zamieniłbym ich na nikogo innego

Czy poza serwerem jak i cs`em lubisz w coś jeszcze grać?
Znajdzie się jeszcze pare tytułów, takie jak np.: Rocket League, Phasmophobia. Z Rocket League'em jestem związany już od 2020 roku, gdyż to właśnie wtedy przeszła na Free To Play. Pomimo upłynięcią już blisko trzech lat, tysięcy przegranych godzin i niezliczonej ilości rozwalonego sprzętu, wciąż nie mogę się od niej oderwać. O Phasmophobii dowiedziałem się około rok temu. Stwierdziliśmy z kolegą, że zagramy w nią i nauczymy się w nią grać. Uczucie satysfakcji po pierwszej, dobrze wykonanej misji było nie do opisania. Pomimo tego, że ostatnimi czasy znacznie mniej w nią gram, to dalej mam fun z gry i mam nadzieję, że ta gra będzię się dalej rozwijać, bo ma ogromny potencjał.

To całkiem fajnie! Wracając do tego co mówiłeś wcześniej o osobach z serwera, jaki serwer według Ciebie ma najlepsze community u nas na sieci?
Prawdę mowiąc, nie jestem w stanie udzielić konkretnej odpowiedzi na to pytanie, więc odpowiem krótko. Każdy serwer ma swoje community, które jest wspaniałe na swój sposób.

Wspomniałeś o tym, że twoim zainteresowaniem jest ping pong. Czy trenowałeś kiedyś tenisa stołowego lub jakiś inny sport?

Jeśli chodzi o tenisa stołowego, to nie uczęszczałem do żadnego klubu. Trenuje raczej amatorsko, dla siebie. Jeśli chodzi o inne sporty, to w wieku bodajże 7 lat, trenowałem piłkę nożną w lokalnym klubie, który niestety się rozpadł z powodu problemów finansowych. Grałem na różnych pozycjach. Czy to obrońca, bramkarz a czasem nawet środkowy napastnik. Granie w piłkę sprawiało mi wiele radości i pewnie dalej bym grał w piłkę, gdyby nie to, że pozostali członkowie zespołu lubili się ze mnie naśmiewać. Reszty historii nie dokończę, gdyż chce to zachować dla siebie bo ciężko mi się na ten temat rozmawia.

Przeszłość to przeszłość. Zmieniając trochę temat, masz jakieś rodzeństwo?
Nie posiadam rodzeństwa.

Mówiłeś też o tym, że interesujesz się kulturą japońską, co takiego cię w niej zafascynowało i co z niej najbardziej ci się podoba?
Zafascynowało mnie głównie to, jak bardzo ten kraj różni się od Polski. Japonia ma wiele dziwnych, lecz ciekawych tradycji, których ciężko się doszukać w innych zakątkach świata. Przykładowo: Mieszkania na czwartym piętrze w japońskich budynkach bywają najtańsze, dlatego, że liczba 4 w wymowie brzmi podobnie do słowa "śmierć". W Japonii najbardziej mi się podobają mieszkańcy, oraz sama architektura tego państwa. Japończycy to niezwykle pracowici ludzie, którzy stawiają swoją pracę ponad wszystko, co jednak według mnie, nie jest odpowiednie. Jednak są to też mili i pomocni ludzie, którzy pomogą jeśli tylko będą w stanie. Wracając do architektury, mogę ją opisać jednym słowem - niebo.

755ba15e-3099-45b7-9671-2f16c8cb3aad.thumb.png.6939a521e336140a5245045422397730.png

Zgadzam się w 100% z tobą. Czy chciałbyś kiedyś odwiedzić jakiś kraj poza japonią?
Oczywiście, że tak! Przykładowo chciałbym polecieć któregoś dnia do Włoszech. Ich kuchnia oraz kultura to TOTALNY KOSMOS. Jest to mój drugi ulubiony kraj poza Japonią, oraz oczywiście naszym pięknym krajem.

Kończąc temat o przeróżnych krajach chciałbym wrócić do tematu gier. Wspomniałeś, że grasz w Rocket League. Możesz nam powiedzieć jaką masz tam rangę?
Aktualnie jestem w champione 2, lecz w moim "prime", osiągnąłem prawię grand championa. Mimo wielu prób i przegranych godzin, nie jestem w stanie znowu wrócić do tamtego poziomu.

To całkiem dobry poziom. Możesz czytelnikom przytoczyć jakie są rangi w Rocket League?
Zrobię to z przyjemnością. No to tak, w rocket league występuje 8 rang. Każda ranga dzieli się na dywizję. Przykładowo gdy osiągniesz np.: bronza 1, to po wygraniu określonej ilości spotkań, nie dostajesz bronza 2, tylko bronza 1 dywizję 2 i tak aż do 4 dywizji, gdzie po zwycięstwie określonej ilości spotkań ,dostajesz bronza 2. Teraz przechodząc do spisu rang. Pierwszą i najniższą rangą jest bronz, w której znajduję się mniej niż 1% graczy. Drugą rangą po bronzie jest Silver, następnie Gold -> Platyna -> Diament -> Champion -> Grand Champion i na końcu, najwyższa możliwa do osiągnięcia ranga czyli SSL (Super Sonic Legend) w której AKTUALNIE, znajduje się 0,08% graczy.

Dzięki za przytoczenie tego. Wydaje się dość proste i zrozumiałe! Na początku, gdy się przedstawiałeś powiedziałeś, że mieszkasz w Płocku. Czy w twoim mieście jest coś warte uwagi dla osób zwiedzających?
W Płocku każdy znajdzie coś dla siebie. Dla fanów widoków, znajdzie się np.: Wzgórze Tumskie z pięknymi widokami oraz najdłuższe molo nad rzeką w Europie, mierzące 357 m. Płock oferuje także 4 galerie handlowe z ogromną ilością sklepów, wyśmienite restauracje oraz długą, sięgającą 11 wieku, historię lub fragment muru obronnego, który bronił Płock przed wojną w 1920 roku. Jest tutaj dużo do zwiedzania!

Dziękuje bardzo za opisanie i przytoczenie ciekawych miejsc w Płocku, to tyle z moich pytań. Czy jesteś gotowy na szybkie pytania?
Tak.

"SZYBKIE STRZAŁY"

Mieszkanie na wsi czy w dużej metropolii?
W dużej Metropolii.

Wiedzieć kiedy umrzesz czy jak umrzesz?
Wiedzieć jak umrę.

Pracować w dużej firmie czy być Właścicielem małej firmy?
Właścicielem małej firmy.

Żyć krótko lecz szczęśliwie czy Żyć długo lecz w mniejszym szczęściu?
Żyć krótko lecz szczęśliwie.

Owoce czy Warzywa?
Owoce

Sport  czy E-Sport?
Sport

CS:GO czy CS2?
CS:GO

---------------------------------------------------------------------------------------------------

To tyle z szybkich pytań. Czy na koniec tego wywiadu jest jakaś szczególnie bliska osoba, bądź osoby, które chciałbyś pozdrowić?

Są takowe. Przede wszystkim chciałbym pozdrowić Ciebie, ponieważ wykonałeś kawał dobrej roboty. Także pozdrawiam wszystkich czytających ten wywiad użytkowników forum oraz całą administrację serwera awp #2.

Dzięki za zgłoszenie się do wywiadu. To tyle. Pozdro!
Pozdrawiam

• Super 4

sygnatura.gif.b04c73fb3e439d129999119df32a2184.gif

• Stały Bywalec

Bardzo dobry wywiad, dzięki @ hadezbtw za wzięcie tego wywiadu za mnie. 

• Lubię to! 1
  • Super 2

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Zasłużony

Na pierwszy wywiad jest dobrze!

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Premium
Premium

dajnie sie  czytalo ,jest przejrzysty nie ma sie do czego przyczepic wedlug mnie

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1

sygn.gif.5609f7715308399a655f7f3291c6c5a8.gif

• 1 miesiąc temu...
  • FunnyPuma zmienił(a) tytuł na #66 Wywiad z tomori
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]