Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 10 Września 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 (edytowane) Jaką masz propozycje?: Moja propozycją jest zmiana panelu wyżej wymienionego w tytule. Miałoby to działać na zasadzie zakładki o nazwie "Top Posterzy" lub po prostu "Aktywni Posterzy", w której pokazywało by kto ile napisał postów/odpowiedzi w ciągu tygodnia/miesiąca/roku/cały czas. Zmiana może nie dająca niewiadomo czego, ale zawsze estetyczniej to wygląda i można dowiedzieć się ile napisaliśmy postów/odpowiedzi w ciągu określonego czasu. Screenshot/Nagranie/Przykład: Edytowane 10 Września 2023 przez Przyjaciel <3 2 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 10 Września 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 moim zdaniem ciekawa propozycja i mysle ze fajnie bedzie cos takiego dodac 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik chudencki Opublikowano 10 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Ciekawe urozmaicenie kosmetyczne forum. Fajnie by było jakbyście to dodali 1 nie badz taki fifara zycie tu abrakadabra Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 10 Września 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Jestem za 👍🏻 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik hadezbtw Opublikowano 10 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 imo jak najbardziej spoko opcja, calkiem ciekawe urozmaicenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Enziu Opublikowano 10 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Mega spoko pomysł 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 10 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Spoko pomysł, jestem za 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 10 Września 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Spoko propozycja, zawsze to coś nowego 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik NGU Opublikowano 26 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Czemu nie, jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 27 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 @ Trivor / @ Anox co z tym? 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Oro Koroner Opublikowano 3 Października 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 Propozycja spoko. 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 8 Października 2023 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 Od dodania twojej propozycji, dziubam za każdym razem przy tym aby to zrobić, ale dziś się poddałem xD. Muszę się przyznać no nie potrafię tego zrobić Propozycję odrzucam lecz nie ukrywam że będę się jeszcze starać to ogarnąć,jeśli ogarnę/ogarniemy to, propozycję zmienimy na przyjętą 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 8 Października 2023 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 8 Października 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi