Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[MODERATOR] - Przyjaciel <3

Przyjaciel <3

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Junior Admin

1. Imię: Kamil

2. Wiek: 23

3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Myślę, że mam wystarczająco czasu by pogodzić obie rangi na forum. W przeliczeniu na godziny to około 3h. W każdej wolnej chwili zaglądam na telefonie, komputer popołudnia/wieczór. Wiadomo raz to będzie trochę mniej, trochę więcej, ponieważ też pracuje na co dzień.

4. Co chciałbyś zmienić: Co do zmian ogólnych funkcjonowania forum nie mam jakiś dużych zastrzeżeń, wiadomo wszystko na spokojnie. Jedynie co bym chciał zmienić, a tak właściwe to mogę tylko zaproponować/narzucić wyższej administracji to parę drobnostek estetycznych na forum, itp.  Aktualnie w zakresie moderacji nie widzę nic takiego co ja bym mógł zmienić. Wpadnę na coś, na pewno zacznę działać w tym kierunku ;).

5. W czym chciałbyś pomóc: Ogólnie zająć się tym co do mnie należy. Wykonywać swoje obowiązki należycie, pomagać użytkownikom, jeśli sytuacja tego wymaga czy też bezinteresownie. Chciałbym utrzymać poziom na forum, pilnować, robić porządki w działach i nietylko, kulturka przede wszystkim.

6. Dlaczego akurat ty: Jestem na tej sieci szmat czasu, z dłuższą przerwą. Można powiedzieć, że to tutaj stawiałem swoje pierwsze kroki, wiem jacy użytkownicy przewijali się tutaj kiedyś, jacy przewijają się aktualnie. Głównym powodem złożenia tego podania jest chęć spróbowania się na wyższej randze, chęć pomocy, brak moderatorów, którzy nie ukrywajmy są bardzo potrzebni na tak rozbudowanym forum. Jestem osobą neutralną, bezkonfliktową, staram się nigdy nie mieszać w spory, a jak już raczej szukać racjonalnego wyjścia z sytuacji. Uważam, że moja kultura jest na wysokim poziomie, co do rozpoznawalności, nie mi to oceniać. Praca zespołowa nie jest mi obca, lubię mieć wszystko zrobione na "tiptop", z obowiązków staram się zawsze wywiązać na czas. Na swoim koncie nigdy nie miałem ostrzeżenia, żadnych większych skarg raczej na mnie nie było to czemu by nie spróbować. Zrobię wszystko co w mojej mocy.

7. Staż na forum: 15.03.2020r.

8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Typowo na tym silniku nie, ale wiem jak wygląda moderacja działów, tematów i takie tam. Posiadałem rangi na tej sieci, które mi na to pozwalały. Gdy byłem młodszy bawiłem się forami MyBB na darmowych hostingach haha. Jestem pewien, że poradzę sobie bez większych problemów. Pozdrawiam serdecznie.

• Tak sobie 1
  • Premium
Premium

+staż 

+10 dni bycia aktywnym

+posty

+wiek

-nie dawno powróciłeś i od razu podanie na moda

+podanie

DAŁBYM CI SZANSE, JESTEM NA TAK

• Lubię to! 1

sygn.gif.5609f7715308399a655f7f3291c6c5a8.gif

• 2 tygodnie później...
  • Stały Bywalec

+ staż

+ wiek 

+ bardzo dobrze sprawujesz się na randze Redaktor 

+ podanie ładnie napisane 

+ nie spinasz się z nikim to najważniejsze

Jestem na TAK

• Lubię to! 1

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Użytkownik

Jestem na TAK a dlaczego już piszę

+wiek

+staż

+aktywność

+doświadczenie 

• Lubię to! 1
  • Zasłużony

Na ten moment trzech moderatorów wystarczy. 

Zapraszam do złożenia podania w następnej rekrutacji. 

• Lubię to! 1

spacer.pngspacer.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]