Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 10 Września 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 1. Imię: Kamil 2. Wiek: 23 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Myślę, że mam wystarczająco czasu by pogodzić obie rangi na forum. W przeliczeniu na godziny to około 3h. W każdej wolnej chwili zaglądam na telefonie, komputer popołudnia/wieczór. Wiadomo raz to będzie trochę mniej, trochę więcej, ponieważ też pracuje na co dzień. 4. Co chciałbyś zmienić: Co do zmian ogólnych funkcjonowania forum nie mam jakiś dużych zastrzeżeń, wiadomo wszystko na spokojnie. Jedynie co bym chciał zmienić, a tak właściwe to mogę tylko zaproponować/narzucić wyższej administracji to parę drobnostek estetycznych na forum, itp. Aktualnie w zakresie moderacji nie widzę nic takiego co ja bym mógł zmienić. Wpadnę na coś, na pewno zacznę działać w tym kierunku ;). 5. W czym chciałbyś pomóc: Ogólnie zająć się tym co do mnie należy. Wykonywać swoje obowiązki należycie, pomagać użytkownikom, jeśli sytuacja tego wymaga czy też bezinteresownie. Chciałbym utrzymać poziom na forum, pilnować, robić porządki w działach i nietylko, kulturka przede wszystkim. 6. Dlaczego akurat ty: Jestem na tej sieci szmat czasu, z dłuższą przerwą. Można powiedzieć, że to tutaj stawiałem swoje pierwsze kroki, wiem jacy użytkownicy przewijali się tutaj kiedyś, jacy przewijają się aktualnie. Głównym powodem złożenia tego podania jest chęć spróbowania się na wyższej randze, chęć pomocy, brak moderatorów, którzy nie ukrywajmy są bardzo potrzebni na tak rozbudowanym forum. Jestem osobą neutralną, bezkonfliktową, staram się nigdy nie mieszać w spory, a jak już raczej szukać racjonalnego wyjścia z sytuacji. Uważam, że moja kultura jest na wysokim poziomie, co do rozpoznawalności, nie mi to oceniać. Praca zespołowa nie jest mi obca, lubię mieć wszystko zrobione na "tiptop", z obowiązków staram się zawsze wywiązać na czas. Na swoim koncie nigdy nie miałem ostrzeżenia, żadnych większych skarg raczej na mnie nie było to czemu by nie spróbować. Zrobię wszystko co w mojej mocy. 7. Staż na forum: 15.03.2020r. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Typowo na tym silniku nie, ale wiem jak wygląda moderacja działów, tematów i takie tam. Posiadałem rangi na tej sieci, które mi na to pozwalały. Gdy byłem młodszy bawiłem się forami MyBB na darmowych hostingach haha. Jestem pewien, że poradzę sobie bez większych problemów. Pozdrawiam serdecznie. 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 11 Września 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 +staż +10 dni bycia aktywnym +posty +wiek -nie dawno powróciłeś i od razu podanie na moda +podanie DAŁBYM CI SZANSE, JESTEM NA TAK 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 25 Września 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 + staż + wiek + bardzo dobrze sprawujesz się na randze Redaktor + podanie ładnie napisane + nie spinasz się z nikim to najważniejsze Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik NGU Opublikowano 26 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Spełniasz wymagania i jesteś w miarę aktywny. Jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dusiek Opublikowano 29 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Jestem na TAK a dlaczego już piszę +wiek +staż +aktywność +doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 29 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Na ten moment trzech moderatorów wystarczy. Zapraszam do złożenia podania w następnej rekrutacji. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 29 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi