Użytkownik hadezbtw Opublikowano 11 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 (edytowane) Dzień Dobry! W tym temacie możecie opowiedzieć lub przedstawić waszych ulubionych sportowców. W moim przypadku nie wliczając siebie przedstawie wam dwóch według mnie nailepszych rozgrywających w historii koszykówki. Żadnymi słowami nie potrafię tego zdjęcia opisać. Po prostu Steph Curry & Kyrie Irving. Pozdrawiam i życzę miłego dnia! Edytowane 11 Września 2023 przez absolute. hadezbtw Odnośnik do komentarza
Użytkownik STALKA Opublikowano 11 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 steph curry zajebisty też polecam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 13 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Ja np. giga lubie Zinedine Zidane 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 13 Września 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Ile ludzi tyle opinii, ale ja bardzo lubię, np. Jana Błachowicza 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 27 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi