Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZGŁOSZENIE] - ~RAUCHO

ChampioN

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick podejrzanego: ~RAUCHO
Serwer: COD MOD 201
SteamID/IP: STEAM_0:0:578870350
Data i godzina: 17:34 / 11.09.2023
Dowody (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):  macie tutaj nagranie w 1/4 nawet bez krwi nie powiecie mi ze to byly strzały w model nie ma takiej opcji. 
Podejrzane momenty, rozpiska:  https://streamable.com/plrskq

PS: Nie wiem niech to jakiś inny UBT sprawdzi który ma jakiekolwiek pojęcie o tym. Wyżej macie linka w spowolnieniu nawet bez krwi. i polecam obejrzeć dokładnie sekunda po sekundzie 

• Ha ha 1

kiopdev-discord.gif

• Użytkownik

Od siebie dodam:

https://www.sendspace.com/file/dimrd2 

04:52 - cały czas w biegu, nie zatrzymałeś się i z awp idealnie trafione, na 100 takich przypadków raz się trafia

05:28 - cała akcja, zazwyczaj nie wychodziłeś i nie strzelałeś na slepo, tutaj odrazu wychodzisz i strzelasz

05:34 - intuacja? bardzo szybkie przesuniecie

05:36 - na HLTV pokazuje ze bez zooma (może i błąd)

05:37 - to samo co wyżej 

06:30 - to co w 05:28, ale wiadomo, mała mapa i prawie każde takie wyjście zakończy się powodzeniem, lecz bardzo rzadko tak robisz

dla leniwych:

https://steamusercontent-a.akamaihd.net/ugc/2042999997382122534/B67D48094EE49E154FA97BC0CA54D6EAF5FF755E/

żebyście się nie nudzili w tym UBTeam

Edytowane przez Eci
  • Ha ha 1
  • Zasłużony

Nagranie nie działa jakby coś. 

Rozpiska z poprzedniego tematu: 

cs_max 

9:39:00 - 9:41:87 -B

9:49:45 - 9:49:50 -B 

11:00:35 - 11:00:38 Wpierw trafił w ramie potem dopiero łeb. Nic nadzwyczajnego. -B 

14:23:80 - 14:23:83 Nie wiem co ty chcesz od tej akcji. Żeby to chociaż jeszcze szło w model ^^^ -B 

14:59:50 - 14:59:51 Normalny strzał. -B 

15:27:73 - 15:27:74 Że ty takie coś w ogóle podajesz, to aż w szoku jestem -B 

15:27:95 - 15:27:97 -B 

15:28:19 - 15:28:21  Nie róbcie sobie nawet jaj... -B 

17:54:95 - 17:54:96 Ładny filck mu siadł. -B 

Jakbyśmy za takie demka banowali, to co drugi gracz by poleciał stąd, bo po prostu dobrze strzela w te karabiny bez kitu :shrug:.

fy_pool_day. 

04:52  Zlagowana akcja ciężko się z niej cokolwiek wyznać. Witamy na HLTV. -B 

05:28 Jeden wąski korytasz - jedna droga przejścia. Może mu się umyślało, że wyjdzie od razu wcelowany. -B 

05:34 - 05:37 Ta jedna akcja dla mnie w chuy dziwna. Już wcześniej ją widziałem i dla mnie nadal jest na +B 

06:30 Szkoda nawet się wysilać. Malutka mapa tak na prawdę po RR rundy są cztery opcje wychylenia, więc. -B 

Jedna akcja na + nie świadczy o niczym w tym przypadku zwłaszcza, że była to akcja z HLTV gdzie takie rzeczy jak ciągłe lagi, przycinki podczas strzelania, niepokazanie celownika podczas zooma i tak dalej... zdarzają się regularnie niestety. Dlatego zawsze piszę i przypominam nagrywajcie swoje demka, bo całkiem inaczej to wygląda i całkiem inaczej również się to ocenia :) 

Równie dobrze mógł zagrać fartowną rundę życia jak chodzi o akcję 5:34, więc podtrzymuje zdanie @ Axel . 

Sory, ale musicie znaleźć na niego coś pewniejszego, bo za te dwa demka o banie nie ma nawet mowy. 

Czysto.

• Lubię to! 1

spacer.pngspacer.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]