Sponsor Drako Opublikowano 11 Września 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 @ Krip [P] Jak zaczęła się twoja przygoda na Strefie? [O] Szukałem jakiegoś serwera surf rpg, trafiłem na ten i jakoś zostałem i napisałem podanie na admina. [P] Czym zajmujesz się na codzień? [O] Pracuje przy meblach jako operator obrabiarki do drewna. [P] Co sądzisz o obecnym stanie administracji? [O] Obecnie? Wygląda cienko, nie wiem co z tego będzie po odejściu lanka. [P] Grałeś kiedyś w cs'a 1.6 czy zawsze tylko global? [O] Oczywiście, że grałem, można powiedzieć, że na 1.6 się wychowałem. Pierwszy raz zagrałem jak miałem chyba 5 lat. Nawet teraz miało jest wejść na chwile postrzelać, ale tylko na chwile bo się wkurwiam przy tej grze. [P] Co sądzisz o użytkowniku @ 71. czy twoim zdaniem nadaje się on na moderatora forum? [O] Te pytanie chyba się nie zestarzało najlepiej , co mogę powiedzieć, nie znam za bardzo. Jako kandydat wydawał się spoko. [P] Twoje zainteresowania? [O] Głównie gierki komputerowe, albo planszowe. Dużo oglądam yt, czasami jakiś dobry serial. @ Eryk [P] Czy jako stopkarz wolisz prawą czy lewą stope? [O] Nie wiem skąd Ci się wzięło, że jestem stópkarzem. [P] Czy Hari Pota Cię pragnie? [O] Oby nie. [P] W skali od 1 do 10 to gdzie usadowiłbyś @ LAN CIECHOCINEK 2K2 ? [O] 10/10 [P] Jeżeli patyk ma dwa końce, to ile końców kariery miała Dusia? [O] Podejrzewam, że będzie ich jeszcze dużo [P] Jaka jest różnica między surykatka wschodnio europejską, a zachodnio europejską? [O] Surykatki nie żyją w europie, ale różnią się nazwą. @ absolute. hadezbtw [P] Kot czy Pies? [O] Pies. [P] Twoja wymarzona podróż? [O] Na koniec świata. [P] Chciałbyś mieszkać poza polską? [O] Nie wiem. [P] Czy interesujesz się jakimś sportem, jak tak to jakim? [O] Nie. [P] Twoja ulubiona potrawa? [O] Lazania. [P] Czy uważasz, że twoją miejscowość warto odwiedzić [O] Nie, nic to nie ma. [P] Z jakim wykształceniem ukończyłeś szkołę średnią? [O] Co to szkoła średnia? [P] Czy byłeś kiedyś za granicą transportem lotniczym? [O] Nie. @ Przyjaciel <3 [P] Jaki jest twój ulubiony kolor? [O] Czarny. [P] Jakiego typu gry lubisz? [O] Strzelanki, albo strategiczne. [P] Czy byłeś kiedyś na wakacjach za granicą? [O] Tak, Grecja, Chorwacja. [P] Masz rodzeństwo? [O] Starszego brata. [P] Jedzenie na słodko czy na ostro? [O] Chyba wolę ostre. [P] Co najbardziej przyciągnęło Cię do naszej sieci serwerów? [O] Serwer surf rpg. [P] Jak masz na drugie imię (oczywiście jeżeli je posiadasz)? [O] Michał. [P] Jakie jest twoje motto życiowe lub po prostu cytat, który najbardziej do ciebie dociera? [O] Nie rozmyślam nad takimi rzeczami. [P] Jakie są twoje plany na przyszłość? [O] Ja nie wiem co będę robił jutro, a co dopiero jakieś plany na przyszłość. [P] Co lubisz robić w swoim wolnym czasie? [O] - @ FunnyPuma [P] Ile masz wzrostu? [O] 174 cm [P] Co sądzisz o aktualnych kandydatach na moderatora? [O] Powstrzymam się od wypowiedzi. [P] Jeżeli musiałbyś wyjechać z Polski do innego kraju, jaki wybrałbyś? [O] Może USA. [P] Masz jakąś grę, do której zawsze wracasz? [O] Chyba 1.6, ale to raczej z sentymentu. [P] Praca fizyczna czy umysłowa? [O] Wszystko jedno. [P] Zdarza Ci się czasami wypić napoje z %? [O] A no zdarza . [P] Pijesz napoje z kofeiną? [O] A pije. Nominuję @ LAN CIECHOCINEK 2K2 3 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 12 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 @ LAN CIECHOCINEK 2K2 podejmujesz rękawice ? Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 9 godzin temu, Hana_Montana napisał: @ LAN CIECHOCINEK 2K2 podejmujesz rękawice ? JESZCZE JAK 1 Odnośnik do komentarza
Premium YoungDziamal Opublikowano 16 Września 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 Spoko Q&A 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 16 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi