Użytkownik∙ Polański Opublikowano 15 Września 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 1. Nick: @ Polański 2. Kto nadał warna: @ Hana_Montana 3. Czas: Przed chwilą 4. Powód: Niewłaściwe zachowanie na chatboxie, wyzywanie sieci i użytkowników forum, którzy wspierają sieć. 5. Dowody/SS: Dlaczego zostałem 2 warny jak zostałem blokadę na chatboxa? I gdzie ja kurwa wyzywałem użytkowników forum pytam się kurwa????????? Chce mieć zdjęte te warny, bo skargę zaraz napiszę i właściciel zrobi z wami porządek 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 15 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 "3.1 Zabronione jest umieszczanie na Forum postów, które zawierają jakiekolwiek treści lub materiały niezgodne z obowiązującym prawem RP. W szczególności obraźliwe, wulgarne, obsceniczne, oszczercze, nienawistne, zawierające groźby, nieetyczne, obrażające czyjeś uczucia, godzące w czyjąś własność, komercyjno-reklamowe. " Na czatboxie można klnąć, ale w tematach jednak wymagana jest jakaś kultura i odpowiednie zachowanie. Odwołanie odrzucam, a w nagrodę otrzymujesz ode mnie dodatkowe +1 za tak pięknego posta. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 15 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi