Użytkownik SensiSilver Opublikowano 17 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 Cześć, jakiś czas temu kupiłem svipa z podwójnym skokiem na ONLYDD2 u Trivora. ostatnio ten svip zniknął, nie mam rangi ani double jumpa. Oczywiście chcę go odzzyskać bo miał być na zawsze, proszę o informację gdzie się zgłosić 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 17 Września 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 (edytowane) Najpewniej takimi sprawami zajmuje się @ Trivor i nie jestem pewien, ale chyba ostatnio nie ma zbytnio czasu. Nie pozostaje raczej nic niż czekać na odpowiedź lub spróbuj do niego pisać na pv. Edytowane 17 Września 2023 przez Przyjaciel <3 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor DiaBliK Opublikowano 17 Września 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 Także tak, dział w którym powinieneś się zgłosić to tu masz ----> https://strefaskilla.pl/forum/645-sprawy-serwerabłędy/ Jeżeli zakupiłeś svipa oraz podwójny skok to zgłoś się do tego działu powyżej oraz przygotuj sobie potwierdzenie zakupu svipa oraz podwójny skok. 🖤 **DiaBliK** – Niczym cień w mroku, nieuchwytny i niepokonany. ⚡ 🔥 Nie jestem Twoim wrogiem. Jestem Twoim końcem. 💀 ⚡ Zawiodłeś się na mnie? Czas zapłacić. 🔥 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 18 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 Napisz do @ Trivor 'a na privie, to ogarniecie te sprawę. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 23 Października 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi