Premium YoungDziamal Opublikowano 19 Września 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 UBT 1.6 czy UBT GO: GO Nick: YoungDziamal Imię: Marek Wiek (dokłada data): 11.05.207 SID: STEAM_1:0:181860558 Znajomość SM(1-10): 7/10 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 2-3h Opisz siebie: Jestem miłą i pomocną osobą. Interesuje się e-sportem, grami, f1. Chodzę do technikum na profil technik elektronik. Mieszkam we Wrocławiu. W wolnych chwilach najczęściej gram w cs go lub coś oglądam. Dlaczego akurat Ty?: Mam trochę wolnego czasu i chęci. Ubt wydaję się ciekawą rangą. Poświęciłem trochę czasu na sprawdzanie zgłoszonych graczy więc jakieś doświadczenie w ocenieniu czy ktoś gra z cheatami mam. Po ostatnim podaniu, przeczytałem kilka razy przemyślenia @ Drako na temat mojej rozpiski wiec myślę, że tym razem lepiej rozpisze demka testowe. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: tak Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 7/10 Kontakt: steam, dc 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 20 Września 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 +sm +wiek +nie odwolań po jego banach +jest ogarniętą osoba, na pewno będzie wypełniał swoje obowiązki jak najlepiej DAJCIE MU SZANSE, WIDAC ZE MU ZALEZY 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 21 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 W dniu 20.09.2023 o 07:10, Sadgee napisał: DAJCIE MU SZANSE, WIDAC ZE MU ZALEZY To tak nie działa. Na ubt same chęci nie starczą. Trzeba też mieć wiedzę, ale skoro poległ nie tak dawno na demkach to chyba jednak jakieś braki są. Imo za szybko piszesz podanie po poprzednim. To nie jest podanie na admina, że w dzień można się braków nauczyć (czyt. komend). Do tego masz już kupę roboty ze swoimi obecnymi rangami i o niektórych rzeczach nawet zapominasz więc wątpię, że następne obowiązki Ci pomogą. Do tego potencjalnie w bliskiej przyszłości wyjście cs2 powinno Ci jeszcze bardziej skupić uwagę na serwerach na których jesteś opiekunem. Na nie, ale w dłuższej perspektywie czasu raczej zmienię zdanie. 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 23 Września 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 Dostaniesz 2 szanse, nowe demka na pw 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 13 Października 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 @ Drako Werdykt? Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 16 Października 2023 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Na obecną chwile nie potrzeba UB-Teamu z cs:go jak zarówno dla cs2 też nie. Jak wszystko stanie na nogi czyli będzie sourcemod2 wtedy coś pomyślimy 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 16 Października 2023 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi