Użytkownik∙ pablitto Opublikowano 12 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Imię: Kacper Wiek: 16 Jaką dyscypliną sportu chciałbyś się zająć: Ja chcę się zająć wszystkimi dyscyplinami. Ostatnio dużo oglądam koszykówkę,piłkę nożną i tyle ;D. Dlaczego Ty: Ponieważ widzę, że nie ma żadnego użytkownika na tym stanowisku, a ja jestem na forum dość długo i każdy myslę, że mnie zna. Chciałbym spróbować w tej randze się wykazać i tyle :D. Zapoznałem się z regulaminem Ligi Typera [Tak/Nie]: Niestety Nie ponieważ nie mogę znaleźć żadnego regulaminu. Mógłby mi ktoś go podesłać? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 12 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Tak, + Brak typera + Jesteś nawet aktywny + Wiek Odnośnik do komentarza
Zasłużony Brancu Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Tak, + Brak typera + Wiek Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Jestem na TAK: +Nie ma żadnego typera +chęci +Online regulamin: mniej więcej chyba ten. Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 12 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi