Użytkownik BananowyPingwin Opublikowano 21 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 Twój nick na serwerze: hardbass Nick admina banującego: lenia Dostałeś bana, gaga czy muta?: mute Czas oraz data bana: na 1 miesianc w tej minutcie Serwer na którym dostałeś bana: awp#2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): jakisz okshio mnie skojarzyl i sie spytaj za co dostalem bana ostatnio odpowiedzialem mu za co dostalem bana ostatnio a lenia daja mi mute za to samo co ja odpowiedzialem graczowy okshio (bez wyzywania tylko powiedzialem za co dostalem bana) a wogule lenia nie potrafii uzywac microfonu czyli troche taki admin abuse Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=commslist&advSearch=STEAM_1:1:205950625&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/FtDK/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: nie mam bo to tylko mute moge dalej gracz @ Admin CS:GO ONLY AWP #2 @ Admin CS:GO ONLY AWP #2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yuki. Opublikowano 21 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 Mute dostałeś za to, że od różnych graczy i adminów wielokrotnie dostawałem skargi na twój temat, dodatkowo na mapie na której dostałeś mute również prowokowałeś innych graczy a po tym jak dałem ci mute sprowokowałeś jeszcze raz i mnie wyzwałeś na czacie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik BananowyPingwin Opublikowano 21 Września 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 Gdybym kogos obrazil to bylo by klutnia a nie rozmowa Odnośnik do komentarza
Użytkownik BananowyPingwin Opublikowano 21 Września 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 a na czat sie nie odwoluje bo to bylo prowokacja przyjasna Odnośnik do komentarza
Użytkownik hadezbtw Opublikowano 21 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 (edytowane) po co piszesz odwołanie, wiele adminów potwierdzi, że obrażasz innych administratorów, ja sam już chciałem ci dać bana dłuższy czas temu ale dowiedziałem się, że jak mnie nie było na serwerze wyzywałeś mnie. Mam dowody na to w postaci demka:) Następnym razem się uspokój dobrze zrobi ci przerwa, bo wiele osób się na ciebie skarżyło i nie trać naszego czasu pisząc tak głupie odwołanie, bo dobrze wiesz co odpieprzasz za przeproszeniem i jeszcze będziesz pisał odwołanie. Ochłoń trochę, ta przerwa miesięczna dużo ci da. Może w końcu chociaż w małym stopniu dojrzejesz. PS* Podeślę jak będe w domu rozpiskę. Pozdrawiam! ROZPISKA demka z mapy nuke_ramp: 3:09 - zaczyna się od słów "tylko nie zapraszajcie hadeza" gościu wiele razy mnie wyzywał i dobrze o tym wie, że jakbym wszedł to dostałby muta najzwyczajniej 7:19 - sam się chwali ile to on ma sourcebanów za obrażanie admina, wspomina o tym, że dostał ode mnie muta na 1 dzień za obrażanie administracji pomimo tego, że dostał muta dalej wypisywał na czacie obraźliwe teksty w kierunku moim, nie mam ssów z tego ale mam świadków w postaci @ tomori bądź @ lenia 9:30 - prowokacja innego użytkownika "essa boostowany furman" powtarzając się tak przez 10 sekund po czym przechodzi na słowa typu debil etc. 16:15 - wydzieranie się do mikrofonu używając wulgaryzmów "ASIA EXPRESS KUR*A" i tak znow kilka razy 16:37 - same twoje słowa - "spytaj się ile masz znajomych tutaj na serwerze, oby hadez bo on mnie banuje bo go wyzywam od pedałów" 16:59 - "pedały to nie ludzie, więc nie powinienem dostać bana, bo on nie jest człowiekiem bo to pedał" ty sam siebie słyszysz? XD --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wydaje mi się, że to wystarczające powody żeby odrzucić te odwołanie lecz jeśli chciałbyś jeszcze jakieś inne demka to pisz mi pv @ Drako Mimo to nie tylko jego zachowanie jest nie dopuszczalne chłopaki też powinni następnym razem lżej reagować rozumiem, że gościu jest giga irytujący ale czasem lepiej dać spokój i czasem cieżko nie ponieść się emocją. Nie bronię chłopaków w żaden sposób, lecz te odwołanie jest naprawdę głupie. auto0-20230918-142914-1932474782-awp_nuke_ramp_strefaskillav2-___________StrefaSkilla.pl______ONLY_AWP__2__2.07_RESET_SKLEPU_KREDYTOW________TR128.dem.zip Edytowane 21 Września 2023 przez hadezbtw 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BananowyPingwin Opublikowano 22 Września 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 (edytowane) ale ten ban nie jest z mapy nuke! a wogule t ak wyzywalem ciebie hadez ale nie wyzwalem kiedy dostalem najnowszego muta a w najnowszym mutcie nikt nie potwierdzi bo oczywiscie lenia byla jedyna adminka Edytowane 22 Września 2023 przez BananowyPingwin Odnośnik do komentarza
Użytkownik BananowyPingwin Opublikowano 22 Września 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 (edytowane) a wogule itak malo mnie obchodzi opinie twoje hadez bo itak opinie sa bardziej strone kazdych adminow po powinno mniec panike i umiec uzywac microfonu i jakosc mowic ze mamy takie a nie i jakie zasady a nie mute za to ze odpowiedzialem komus na pytanie bo ona mnie nie lubi albo ludzie sie skargze ze ludzie chce gadac na jakims serwerze kiedy moge nas mutowac! a po za tym to nie jest diskuzja o nas tylko diskuzja jaki sposob lenia wziala nasze konwerzacje civilna Wiem ze Intellegencja to nie twoja silna Strona po w sumie nie jestes Clowiekiem tylko Pedalem bo lubisz Chlopcow ale mniej uwage przynajmniej Jakie nicki uzywalem i w jakim Conteksie Nie obchodzi mnie twoja opinia bo zawsze jestes przeciw mnie bo ja jestem przeciw ciebie za twoja sexualna nienormalna idea Edytowane 22 Września 2023 przez BananowyPingwin Odnośnik do komentarza
Użytkownik hadezbtw Opublikowano 22 Września 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 8 minut temu, BananowyPingwin napisał: a wogule itak malo mnie obchodzi opinie twoje hadez bo itak opinie sa bardziej strone kazdych adminow po powinno mniec panike i umiec uzywac microfonu i jakosc mowic ze mamy takie a nie i jakie zasady a nie mute za to ze odpowiedzialem komus na pytanie bo ona mnie nie lubi albo ludzie sie skargze ze ludzie chce gadac na jakims serwerze kiedy moge nas mutowac! a po za tym to nie jest diskuzja o nas tylko diskuzja jaki sposob lenia wziala nasze konwerzacje civilna Wiem ze Intellegencja to nie twoja silna Strona po w sumie nie jestes Clowiekiem tylko Pedalem bo lubisz Chlopcow ale mniej uwage przynajmniej Jakie nicki uzywalem i w jakim Conteksie Nie obchodzi mnie twoja opinia bo zawsze jestes przeciw mnie bo ja jestem przeciw ciebie za twoja sexualna nienormalna idea Tak dla twojej świadomości to po pierwsze trochę kultury, po drugie nie łam regulaminu, bo nie dość, że łamiesz gościu regulamin serwera only awp#2 to jeszcze łamiesz regulamin forum. I takie kolejne zastrzeżenie, najpierw naucz się pisać jakkolwiek po Polsku, bo boli mnie to w oczy i nie da się prawie nic rozczytać;) Odnośnik do komentarza
Użytkownik BananowyPingwin Opublikowano 22 Września 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 Hadez po co ty wbijasz mowisz o kulturze jak ja normalnie sie zachowuje jak polak powinien podstepowac! jak ja bym nie mial Kultury to ja bym po pierwsze nie mowil prawde nie mowilbym o tej sprawie na kilka dni lub tygodnie jesli sie ta rozmowa pociagnie sie dalej Jak masz Problem ze ja w mojych Oczach sadze ze Pedaly to nie ludzie no to jest moja Opinia Polska! i to tak samo jak polityczy! nie zawsze sie zgadzaja to ja sie moge tez nie zgadzac z sprawamy! a jak drako chce mi dac - punkt to niesz da zeby cie bronil po mnie minusy malo obchodza jesli sam nie potrafic stac sa siebie i podstanowic sam w zyciu ze nie kazdy cie lubi nie kazdy bedzie mily nie kazdy bedzie Cie lepiej szanowac bo masz admina Po dla ktorych za po prostu osobowosc jestem minusem dla mnie jestes minusem bo jestes pedalem i dla mnie nie obchodzi twoja prywatna opinia bo zawsze bedziemy sie klucicz! tylko czy resta z strefaKilla ktorzy tez adminstratuja! Mysla ze to jest fair mutowac ludzi bez Klutni tylko odpowiedzenia na pytanie Kolegi/znajomego na pytanie bo lenia nigdy nie uzywa microfonu i ona nigdy nie bedzie stosowala fair bany jak sama nie potrafii stac i wsziac Skutek z ludzmi! Bo jak kazdy bedzie mial bany za uzywanie microfonu to mozecie zrobic serwer AWP#2 (Bez Microfonu) Bo to jest nie normalne ze nawet nie dostane odpowiedz ze hentnie otym lub otym mozesz sie odwolacz na Forumie bo ja nie chce otym diskutowac albo jak lenia zrobila! wogule nie napiszala nie powiedziala! bo jesli ja pisze o jednym a ty pozniej wciszkasz sie ze chodzi o mape awp_nuke jak moj ban byl z kompletniej innej mapki bo nuke bylo 4 dni temu to Przynajmniej sie to informuje a nie ze mamy juz diszkuzje dluszy nisz wienksocz mutow za nic Bo ja mam inne opinie nisz admin 2 Odnośnik do komentarza
SCDBK HABUDDA Opublikowano 22 Września 2023 SCDBK Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 No dobra, wyzywać coś tam wyzywał, ale mimo wszystko miesiąc to zdecydowanie za długo. Gdyby to była jednorazowa sytuacja to dałbym max 3h, jednak patrząc na to ile muteów już zebrałeś, tym razem skracam do tygodnia. 1 Odnośnik do komentarza
SCDBK HABUDDA Opublikowano 22 Września 2023 SCDBK Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi